Porc vopsit în propriul sânge și inscripționat cu inițialele PSD

4 2.203

Poză cel puțin nepotrivită făcută azi la sărbătoarea de Ignat organizată de Asociația primarilor din Argeș, la Muzeul Golești. Astfel, șefii organizației de pensionari ai PSD Argeș, Vasile Negoescu și Gheorghe Vătășescu, s-au fotografiat în fața unui porc sacrificat și apoi vopsit în propriul sânge, pe care scrie PSD. Dincolo de faptul că gestul dă coloratură politică unui eveniment la care au participat și alți primari decât cei ai PSD, el e de natură barbară și riscă să oripileze la maxim internauții, iubitorii de animale și în general bunul simț. Fotografia a fost postată pe contul de Facebook al lui Gheorghe Vătășescu.

Citește și
4 Comentarii
 1. Tamisa spune

  PCR a fost cel mai odios partid din Romania !

 2. Elba spune

  Se cuvine un pic de respect pentru orice animal ucis care te va hrani din carnea lui. Doamna ziarista are dreptate in articol, acesti politicieni PSD nu sunt oameni, sunt barbari. Curand acesti neocomunisti vor scrie cu sange si pe pielea romanilor, alte „animale bune de sacrificat”, la fel ca in 1989…

 3. Robertin Rusu spune

  Grobienii aia care au taiat porcul si stau cu paharul in mana in poza au uitat sa scrie pe soriciul porcului si continuarea la PSD, adica „ciuma rosie”. Pe de alta parte cat de cretin sa fi sa-ti pui numar cu PCR la masina ? Al cui o fi Dusterul respectiv ?

 4. Dan spune

  Buna combinație alături este o mașină care are nr. PCR.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata