Peste 6.000 de fani prezenţi la Trofeul Câmpulung Muscel 2018

0 82

Bogdan Cuzma a dominat copios ediția din acest an a Trofeului Câmpulung Muscel, aducând aminte de victoriile din primele ediții ale lui Lucien Hora. La volanul unui Mitsubishi Lancer Evo 9, campionul de anul trecut la Viteză în Coastă a fost cel mai rapid sâmbăta trecută, iar duminică a obținut cei mai buni timpi în ambele manșe de concus. Deși amenințase și stagiunea din acest an, ploaia a ocolit ziua de concurs de pe traseul Lerești – Voina, astfel că prezența publicului a fost probabil cea mai numeroasă de până acum, depășind lejer 5.000-6.000 de fani.
Incidentele auto nu au lipsit, însă au fost minore, astfel că spectatorii s-au putut bucura de performanțele celor 80 de piloți care au luat startul în ziua de concurs. Cuzma a câștigat Trofeul Câmpulung Muscel, după ce la prima urcare a fost cronometrat cu 1:27,642 și la a doua a scos un timp de 1:28,960. Totalul de 02:56,602 i-a asigurat prima victorie din acest an, chiar la Câmpulung. Pe locurile doi și trei la general s-au clasat frații Andrei Dumitrescu și Silviu Dumitrescu.
Mai trebuie spus că pilotul muscelean Ionuț Ciopleiaș a câștigat la grupa A1, devenind și el campion la grupa sa. Istvan Soos a câștigat grupa N, Septimiu Marghitaș la grupa A, Bogdan Cuzma la grupa H, Andrei Dumitrescu la grupa D/E2-SS, Cătălin Cedric Ghigea la categoria I2, Silviu Dumitrescu la grupa CN/E2-SC, Gabriel Ene este câștigător Clasa A2, Gabriel Stoian la Clasa H1, Andrei Șerban la H2, Andrian Măduță la H3, Bogdan Cuzma la H4, Dorin Alexandrescu la clasa A2+B2, Cătălin Cedric Ghigea la A3+B3.
M.I.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata