Miuţescu îl acuză pe Tăriceanu de ipocrizie în chestiunea autostrăzii Piteşti-Sibiu

0 115

Într-un comunicat de presă al PNL Argeș este dezbătută din nou lipsa de eficiență a Puterii în a construi mult așteptatele obiective, de această dată fiind vorba despre o afirmație recentă a președintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu: „Cum bine se ştie, autostrada Piteşti-Sibiu este una dintre temele care au suscitat dezbateri şi confruntări, iar de data asta cel care dă măsura unei ipocrizii greu de imaginat este Călin Popescu-Tăriceanu. Acesta a declarat că proiectul autostrăzii Piteşti-Sibiu, ca şi alte proiecte de infrastructură, «ar fi trebuit să ajungă la maturitate, astfel de proiecte nefiind ca vinul, îl pui în cămară şi devin mai bune cu timpul. Nu! Trebuie să lucrezi la ele, să le împingi, să le elaborezi»”.
Liderul PNL Argeș, Adrian Miuţescu, a mai adăugat: „Păi, dacă domnul Tăriceanu este nemulţumit că proiectele de infrastructură nu ajung la maturitate şi, deci, că ministrul Transporturilor nu-şi face treaba, de ce atunci când PNL a depus o moţiune simplă împotriva acestui ministru incompetent al Transporturilor grupul de parlamentari ALDE a votat împotriva moţiunii? Atunci era bun ministrul, iar acum Tăriceanu face declaraţii de imagine împotriva lui? Chiar aşa, crede că poate păcăli o ţară întreagă?
Ipocrizia lui Tăriceanu a ajuns la paroxism! Declaraţia lui Tăriceanu vine în contextul în care europarlamentarul PSD Corina Creţu este şi ea în conflict deschis cu guvernul PSD, declarând: «Nu înţeleg această tensiune care s-a creat între mine şi Guvern. Avem bani la Bruxelles pentru proiecte de infrastructură, dar nu avem proiecte».
Tot aici trebuie să mai adăugăm că guvernele ţărilor est-europene se pot confrunta, în viitor, cu presiuni din ce în ce mai mari privind accesarea fondurilor comunitare dacă nu vor respecta independenţa justiţiei”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata