Intervenție a pompierilor de 5 ore în Arefu

0 65

 

În ziua de 6.02.2019, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la două incendii.

Astfel, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în localitatea Corbi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.

La stingerea incendiului a participat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate, cu 10 voluntari. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei, de 48 de ani, care prezenta atac de panică, dar a refuzat transportul la spital. Au ars: bunurile din bucătăria de vară, aproximativ două tone de fân, posibil documente și acoperișul pe o suprafață de aproximativ 50 mp.

De asemenea, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în localitatea Arefu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință de tip P+E+M. Acțiunea de stingere a durat aproximativ 5 ore. Au ars: etajul și mansarda construite din lemn și acoperișul pe o suprafață de aproximativ 60 mp.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata