Denis Grigorescu

A făcut vâlvă săptămâna trecută subiectul prezentat în premieră de Jurnalul de Argeș, care a relatat că profesoara de franceză Oana Tănase de la Colegiul Național ”I.C. Brătianu” din Pitești l-a reclamat pe paznicul Colegiului că i-ar fi trimis în repetate rânduri mesaje obscene pe Facebook. Subiectul din Jurnalul de Argeș a fost preluat ulterior și de către postul PRO TV.
Jurnalul de Argeș vă dezvăluie în exclusivitate acum și cine a hărțuit-o sexual pe profesoara de la ”Brătianu”. Surse judiciare ne-au precizat că este vorba de un tânăr de 19 ani absolvent al unei școli profesionale din Pitești. Respectivul tânăr făcea naveta de mai multe luni de la Pitești în zona Leordeni împreună cu paznicul Colegiului ”Brătianu”. Cei doi s-au împrietenit, iar la un moment dat paznicul, care era novice în ale internetului, l-a rugat pe tânăr să îi facă un cont de Facebook. Iar tânărul de 19 ani a fost cel care i-a trimis mesaje obscene profesoarei de la ”Brătianu”, fapt recunoscut și la audieri.
Dosarul pentru hărțuite și amenințare a fost deschis în noiembrie 2017, cercetările fiind făcute deocamdată in rem. Este posibil însă ca tânărul care a trimis mesajele obscene profesoarei pe internet să fie cercetat și pentru infracțiuni informatice, iar în acest caz dosarul ar intra în competența DIICOT.

Conferinţa de presă a PMP Argeş de joi 18 ianuarie a fost onorată de oaspeţi de prim rang din PMP. Asta şi pentru că înainte de conferinţă a avut loc o întâlnire regională a PMP cu liderii din Argeş, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Teleorman, Ialomiţa şi Călăraşi. La conferinţa de presă a filialei judeţene a PMP au fost prezenţi alături de Cătălin Bulf Eugen Tomac-preşedinte executiv PMP, senatorul Gabriel Ionaşcu, deputatul Cristian Şefer şi Adrian Florescu, preşedinte PMP Teleorman.
Eugen Tomac a ţinut să remarce eforturile făcute de Cătălin Bulf pentru construcţia PMP, spunând că acesta „a investit foarte mult timp şi energie în construcţia partidului”.
Referindu-se la relaţia cu Republica Moldova şi la faptul că PMP susţine constant proiectul unirii României cu Moldova, Eugen Tomac a spus: „Dacă s-ar face un sondaj în Parlamentul Moldovei, am constata că majoritatea parlamentarilor sunt cetăţeni ai României. Unirea cu Basarabia este un proces ce se va întâmpla”.

Preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf, a făcut mai multe comentarii incisive şi spumoase legate de Liviu Dragnea şi premierul desemnat Viorica Dăncilă. Referindu-se la faptul că Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, nu a dat nici măcar un comunicat pe 15 ianuarie, de Ziua Culturii Naţionale şi a lui Mihai Eminescu, Cătălin Bulf a spus: „Cultura de Videle nu are în plan Ziua Culturii Naţionale”.
Referindu-se la Viorica Dăncilă, Cătălin Bulf a spus: „PSD inaugurează guvernarea cu mascotă. Nu putem crede că doamna Viorica Dăncilă e premierul României. Premier e PSDragnea”.

Postare incendiară a primarului Bebe Ivan de la Băbana. Acesta a făcut public cazul unei femei din comună care a fost amendată pentru că vindea leuștean și sfeclă în Piața Trivale din Pitești fără să aibă certificat de producător. În timp ce tâlhari și pedofili umblă în libertate și de marii evazioniști nu se atinge nimeni, o femeie care vindea leuștean și sfeclă e amendată de un polițist de la Poliția Transporturi Feroviare din Bradu. După cum ne-a declarat Bebe Ivan, ”respectivul polițist putea sa dea avertisment, că poliția locală Pitești zilnic trece pe la taraba ei și nu i-a dat amendă niciodată, oare poliția Transporturi Feroviare nu avea ce face decât să vină de la Bradu în Trivale să amendeze vecina lui? Este posibil să fie și o răzbunare”.

Pagina 1 din 41