Miercuri, 11 Octombrie 2017 21:27

Cluburi de tradiţie din boxul românesc vor participa la ediţia a IV-a a Cupei Argeşului

Scris de Marius Ionel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cupa Argeșului la box, ediția a IV-a, în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș, Direcția Județeană pentru Sport Argeș și Federația Română de Box va avea loc pe data de 20 octombrie, la orele 18.00, la Sala Sporturilor din Trivale.

„Vor fi în jur de 13 meciuri de seniori, fiind invitate în jur de 10 cluburi din întreaga țară, cluburi cu tradiție în lumea boxului. Din județul Argeș vor participa CS Preda, CSM Pitești și CS Mioveni. Vor fi prezente, de asemenea, numeroase personalități din lumea boxului românesc. Eu cred că această gală va fi și mai reușită de la an la an și ne așteptăm la un număr cât mai mare de spectatori. Vor participa sportivi cu experiență... Din păcate în ultima perioadă nu s-au mai scos rezultate așa de mari gen campion mondial, dar sperăm ca această competiție să contribuie la dezvoltarea boxului argeșean, la dezvoltarea boxului românesc. În edițiile trecute ne-am bucurat de prezența lui Leonard Doroftei, însă anul acest nu va putea veni lângă noi din cauza unor probleme de afaceri. Însă în privința peronalităților care ne vor onora cu prezența, prefer deocamdată să rămână la stadiul de surpriză”, ne-a declarat Octavian Preda, managerul Clubului Sportiv Preda.
Demn de reținut că la acest eveniment sportiv participă cluburi precum Steaua, Dinamo, clubul din Ploiești, manageriat de celebrul Titi Prosop, Călărași, Centrul Olimpic Brăila, Rovinari sau Tg. Jiu.

Citit 155 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.