Omul saptamanii (373)

Miercuri, 21 Februarie 2018 20:11

Adrian Popescu

Scris de

Săptămâna trecută s-a stins din viață Adrian Popescu-președintele Asociației Copiilor Handicapați Fizic România-filiala Argeș (ASCHF-R Argeș), un om cu un suflet ales și care a făcut extrem de multe pentru persoanele cu dizabilități. Pentru că a luptat timp de peste 20 de ani pentru drepturile persoanelor cu dizabilități și pentru nevoile multor oameni năpăstuiți de soartă, pe care i-a sprijinit în multe rânduri, Jurnalul de Argeș îl declară post-mortem pe Adrian Popescu - Omul Săptămânii.

 

Miercuri, 14 Februarie 2018 16:57

Mihai Golescu

Scris de

Pe 16 februarie va fi o dublă sărbătoare pentru Mihai Golescu, directorul cotidianului ARGEȘUL. Mihai Golescu va împlini 74 de ani de viață și 50 de ani de activitate jurnalistică. Cu acest prilej, Mihai Golescu, care este și președinte al UZP, filiala Argeș, va lansa două lucrări personale la Biblioteca Județeană Argeș. Pentru dubla sa aniversare și pentru întreaga activitate jurnalistică, Jurnalul de Argeș îl declară pe Mihai Golescu - Omul Săptămânii.

 

Miercuri, 07 Februarie 2018 23:11

Gheorghiță Boțârcă

Scris de

Taxele și impozitele la Topoloveni au rămas la nivelul stabilit pentru anul trecut, neaplicându-se nicio majorare în acest an, așa cum s-a întâmplat în majoritatea localităților din județ. Practic, Topoloveni e singurul oraș din județ unde nu a crescut taxele și impozitele. Pentru că a menținut taxele și impozitele la nivelul anului trecut, Jurnalul de Argeș îl declară pe primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă - Omul Săptămânii.

Miercuri, 31 Ianuarie 2018 23:18

Petre Cojocaru

Scris de

Săptămâna trecută, directorul Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș, Petre Cojocaru, a ieșit la pensie. Pentru o carieră neîntinată și neîntreruptă vreme de 35 de ani și pentru profesionalismul de care a dat dovadă întotdeauna, Jurnalul de Argeș îl declară pe Petre Cojocaru - Omul Săptămânii!

Miercuri, 24 Ianuarie 2018 18:17

Ionuț Olteanu

Scris de

Luni 22 ianuarie s-a încheiat aventura primei echipe din Europa de Est care a traversat Oceanul Atlantic vâslind, în cadrul celei mai grele curse de canotaj din lume, Talisker Whisky Atlantic Challenge. Printre cei patru români din echipaj care au traversat Atlanticul în 38 de zile, 14 ore și 32 de minute s-a numărat și argeșeanul Ionuț Olteanu. Pentru performanța și curajul său, Jurnalul de Argeș îl declară pe Ionuț Olteanu - Omul Săptămânii.

Miercuri, 17 Ianuarie 2018 23:15

Ecaterina Stroe

Scris de

De curând, Ambasadoarea Franței la București-Michèle Ramis, i-a conferit distincția de Chevalier des Palmes Académiques (una dintre cele mai importante și vechi distincții acordate de statul francez) profesoarei Ecaterina Maria Stroe, președintă și apoi director al Alianței Franceze Pitești. Pentru înalta distincție primită, ca și pentru eforturile depuse constant pentru promovarea limbii și culturii franceze și pentru consolidarea cooperării dintre România și Franța, Jurnalul de Argeș o declară pe Ecaterina Stroe - Omul Săptămânii.

Joi, 11 Ianuarie 2018 13:44

Vasilica Bușcă

Scris de

Săptămâna trecută a făcut ocolul României gestul Vasilicăi Bușcă, angajată la un restaurant din Dedulești, care a returnat unei cliente o geantă cu 16.000 de euro.
Oficialii Poliţiei Române i-au acordat femeii care predat oamenilor legii geanta cu 16.000 de euro pe care o tânără din Brăila a pierdut-o într-un restaurant din Argeş o „Diplomă de merit în semn de recunoaştere a a calităţii morale”. Pentru gestul său de nota 10, Jurnalul de Argeș o declară pe Vasilica Bușcă - Omul Săptămânii.

Marți, 26 Decembrie 2017 20:48

Sorin Ilfoveanu

Scris de

Timp de mai multe săptămâni, unul dintre tablourile pictorului argeșean Sorin Ilfoveanu, unul dintre cei mai apreciați artiști plastici contemporani, a fost inclus în expoziția „About the Line: An Exhibition Exploring the Power of the Line in 20th and 21st Century Art”, organizată la Londra de cea mai mare casă de licitații din lume-Christie’s. Taboul lui Sorin Ilfoveanu a fost alături de picturi ale unor monștri sacri precum Picasso, Matisse și Kandinsky. Pentru excepționala realizare de a fi prezent într-o expoziție de nivel mondial, Jurnalul de Argeș îl declară pe Sorin Ilfoveanu - Omul Săptămânii.

Miercuri, 20 Decembrie 2017 23:20

Robert Glință

Scris de

România a obținut medalia de bronz la Campionatele Europene de nataţie în bazin scurt din Danemarca. Piteșteanul Robert Glinţă s-a clasat pe locul al treilea în proba de 100 metri spate la competiţia care s-a desfășurat în capitala Danemarcei. Piteșteanul de 20 de ani a încheiat proba cu timpul 49.99, ceea ce înseamnă și un record naţional. Pentru cea mai bună performanță la seniori, dar și pentru recordul național, Jurnalul de Argeș îl declară pe Robert Glință - Omul Săptămânii!

Miercuri, 13 Decembrie 2017 21:14

Dan Manu

Scris de

La sfârșitul săptămânii trecute, Consiliul Județean a organizat la Hotelul Ramada a II-a ediție a Galei „Zece pentru Argeș”, în cadrul căreia au fost premiați oamenii de valoare și performerii județului. Gala reprezintă o inițiativă absolut lăudabilă a președintelui CJ Argeș, Dan Manu, o recunoaștere a oamenilor care aduc plus valoare județului nostru, atât între granițele sale, cât și dincolo de ele. Și tot grație demersurilor președintelui Dan Manu, la Spitalul Județean Argeș se va construi un Centru de Radioterapie în cadrul secției de Oncologie. Pentru cele două inițiative cu adevărat remarcabile, Jurnalul de Argeș îl declară pe Dan Manu - Omul Săptămânii.

 

Pagina 1 din 27