Joi, 18 Ianuarie 2018 15:35

Eugen Tomac: „Dacă s-ar face un sondaj în Parlamentul Moldovei, am constata că majoritatea parlamentarilor sunt cetăţeni ai României”

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conferinţa de presă a PMP Argeş de joi 18 ianuarie a fost onorată de oaspeţi de prim rang din PMP. Asta şi pentru că înainte de conferinţă a avut loc o întâlnire regională a PMP cu liderii din Argeş, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Teleorman, Ialomiţa şi Călăraşi. La conferinţa de presă a filialei judeţene a PMP au fost prezenţi alături de Cătălin Bulf Eugen Tomac-preşedinte executiv PMP, senatorul Gabriel Ionaşcu, deputatul Cristian Şefer şi Adrian Florescu, preşedinte PMP Teleorman.
Eugen Tomac a ţinut să remarce eforturile făcute de Cătălin Bulf pentru construcţia PMP, spunând că acesta „a investit foarte mult timp şi energie în construcţia partidului”.
Referindu-se la relaţia cu Republica Moldova şi la faptul că PMP susţine constant proiectul unirii României cu Moldova, Eugen Tomac a spus: „Dacă s-ar face un sondaj în Parlamentul Moldovei, am constata că majoritatea parlamentarilor sunt cetăţeni ai României. Unirea cu Basarabia este un proces ce se va întâmpla”.

Citit 462 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.