Joi, 11 Ianuarie 2018 15:26

Doi înalţi reprezentanţi ai Partidului Popular Andaluz s-au întâlnit cu preşedintele PNL Spania

Scris de Denis Grigorescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Recent, doi înalți reprezentanți ai Partidului Popular Andaluz s-au întâlnit cu Mihai Petre Săbăilă, președintele PNL Spania și cu Cătălin Stan, președintele PNL Andaluzia. Este vorba de europarlamentarul Teresa Jimenez Becerril și de deputatul regional Ana Mestre.
Mihai Petre Săbăilă este la ora actuală unul dintre cei mai preocupați politicieni în ceea ce privește problemele Diasporei. Originar din Pitești, Mihai Petre Săbăilă trăiește din 2008 în Spania, la San Sebastian, fiind extrem de activ și în ceea ce privește promovarea Argeșului și a valorilor sale în Spania.
„În Partidul Popular Andaluz suntem hotărâți să colaborăm pentru găsirea de soluții care să contribuie la îmbunătățirea condițiilor de trai ale românilor care trăiesc în Andaluzia. Colaborarea instituțională este un instrument esențial pentru atingerea acestui obiectiv”, a spus Ana Mestre.
La rândul său, europarlamentarul Teresa Jimenez Becerril a ținut să aprecieze implicarea PNL Spania și PNL Andaluzia în soluționarea problemelor numeroasei comunități de români din Spania. Românii din Spania reprezintă la ora actuală comunitatea străină cea mai numeroasă din țară.
Reprezentanții Partidului Popular Andaluz au discutat cu reprezentanții PNL Spania și PNL Andaluzia și legat de situația comunității românești din Andaluzia și despre posibilitățile pentru a îmbunătăți integrarea românilor din regiune.

Citit 274 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.