Vineri, 19 Mai 2017 15:01

PNL marchează, la Vila Florica, 142 de ani de existenţă Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liberalii argeşeni serbează săptămâna viitoare 142 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal. Evenimentul va avea loc la Vila Florica din Ştefăneşti, miercuri, 24 mai a.c., începând cu ora 10:30.


Evenimentul va debuta cu o depunere de coroane de flori şi o slujbă religioasă la capela familiei Brătianu. În cadrul manifestărilor de la Vila Florica va fi decernat premiul "Gheorghe Brătianu" celui mai bun elev din Argeş la Olimpiada de Istorie din acest an. Este vorba despre eleva de clasa a XI-a Anamaria Laura Ciucă, de la Liceul "Ion Mihalache" din Topoloveni, care a obţinut locul IV la Olimpiada Naţională de Istorie. Vor urma prezentări pe teme de istorie liberală făcute de către profesori de istorie şi o conferinţă de presă la care va participa preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, alături de invitaţii de la Bucureşti.
Printre invitaţii la evenimentul organizat la conacul Brătienilor de la Ştefăneşti se numără preşedintele interimar al PNL - Raluca Turcan, Cristian Buşoi - candidat la alegerile pentru şefia partidului şi secretarul general interimar Gheorghe Tinel.

Citit 723 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.