Miercuri, 10 Mai 2017 19:06

Noul trend liberal: dame doar la şefia organizaţiei de femei

Scris de I.H.B.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După schimbările de la vârful organizaţiei, PNL Argeş a schimbat şi regulile în ceea ce priveşte comunicarea. Potrivit purtătorului de cuvânt Gelu Tofan (foto), liberalii argeşeni nu îşi mai pot expune public punctul de vedere decât cu acordul conducerii.

„Nu o să mai participe la orice emisiune oricine doreşte să îşi dea cu părerea despre anumite politici ale partidului necoroborate cu vârful conducerii PNL Argeş. Nu e o cenzură. Vom avea birou de presă. Eu voi răspunde, ca purtător de cuvânt, la departamentul de comunicare, imagine şi relaţii cu mass-media şi, bineînţeles, preşedintele şi cei doi parlamentari care la orice oră îşi pot expune punctul de vedere şi proiectele. Ceilalţi vor trebui să ceară totuşi un acord”, a explicat Tofan. Care a mai precizat că membrii PNL care nu vor cere acest acord ar putea primi sancţiuni, mergând până la excluderea din partid, noile reguli aplicându-se şi pe pagina de Facebook a organizaţiei.
Tot Gelu Tofan a mai declarat că în PNL Argeş doamnele se vor regăsi în echipa de conducere... doar la organizaţia de femei. „Am văzut trendul delegaţilor noştri. Nu îşi mai doresc femei în conducere. Nu că aş fi eu misogin, dar s-a văzut că conducerea de genul feminin nu a dat rezultat”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al PNL Argeş.

Citit 396 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.