Politic (1487)

Dănuţ Bica şi Iani Popa, cei mai mari donatori la partid din judeţ: fiecare a cotizat cu peste 86.000 lei

# Donaţii de miliarde la partidele din Argeş
Autoritatea Electorală Permanentă a prezentat recent rezultatele controalelor efectuate la partidele politice pe tema finanţării acestora, perioada vizată fiind anul electoral 2016. În privinţa organizaţiilor din Argeş, a fost confirmat statutul de forţă al PSD, datorită încasărilor mari din cotizaţii, însă s-a evidenţiat şi PNL prin cuantumul donaţiilor către partid.

Citeşte mai departe ...

„Sunt destui în filiala judeţeană care sunt liberali doar de dragul beneficiilor şi avantajelor”

# Declară Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş
Adrian Miuţescu a câştigat alegerile pentru şefia Partidului Naţional Liberal care au avut loc sâmbătă, 29 aprilie a.c., la Casa Sindicatelor din Piteşti. Miuţescu şi-a zdrobit practic adversarii, obţinând aproape de trei ori mai multe voturi decât candidatul clasat pe locul secund, respectiv deputatul Dănuţ Bica.

Citeşte mai departe ...

Bate vânt de schimbare la PNL Argeş. Adrian Miuţescu: „Trebuie să vină în fruntea partidului un liberal adevărat"

Adrian Miuţescu şi-a anunţat oficial, luni 24 aprilie a.c., candidatura la funcţia de preşedinte al PNL Argeş, la alegerile care vor avea loc sâmbătă 29 aprilie, la Casa Sindicatelor din Piteşti. Miuţescu îi are contracandidaţi în lupta pentru şefia filialei pe deputatul Dan Bica, consilierul judeţean Olimpia Doru şi pe Radu Perianu - preşedintele PNL Piteşti. La conferinţa de presă în care şi-a prezentat candidatura, Adrian Miuţescu a venit însoţit de o mare parte din primarii liberali din Argeş şi de preşedinţii organizaţiilor din judeţ, pe care i-a prezentat drept echipa sa.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Sections

Shows

Local News

Tools

About Us

Follow Us