Politic (1495)

# Trei dintre liderii social democraților argeșeni mustesc de furie, declarând că nu știu cine e noul director și că numirea acestuia nu are girul PSD Argeș # Noul director de la ABAA-V se numește Florin Gorunescu și vine de la Curtea de Argeș, unde a fost director la Hidroserv # „Hotărârea Biroului Permanent a fost cu totul alta”, declară președintele executiv Cristian Gentea, iar secretarul executiv Ion Georgescu e și mai tranșant: „PSD-ul nu înseamnă Drăghici”

# Interviu amar cu Ion Georgescu, secretar executiv al PSD Argeş
Pierderea alegerilor la Primăria Valea Danului, coroborată cu scandalul provocat de consilierul local Bogdan Udroiu, l-au făcut pe primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, să își asume responsabilitatea și să-i anunțe pe colegii din PSD Argeș că va demisiona din funcția de secretar general al filialei. Este un gest bărbătesc, de onoare, pe care trebuie să recunoaștem că puțini sunt dispuși să-l facă în PSD.

Învins în decembrie 2016 la alegerile pentru un post de senator, fostul primar Tudor Pendiuc, care a candidat din partea ALDE, a mai avut o surpriză. Autoritatea Electorală Permanentă nu i-a decontat sumele cheltuite în campania electorală. Drept urmare, Tudor Pendiuc a dat în judecată Autoritatea Electorală Permanentă, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Argeș. Primul termen al procesului va fi în septembrie.

Este binecunoscut faptul că, după ce a pierdut doi primari, comuna Albeştii de Muscel îl va recupera pe unul dintre ei. Norocul a fost că actualul edil suspendat, Cătălin Manta, a fost lovit doar de o decizie în instanţa de contencios administrativ, nu de o condamnare penală ca în cazul lui Ion Năftănăilă, primul primar din istoria post-revoluţionară a localităţii (Albeştii de Muscel a apărut după anul 2000, prin divizarea comunei Bughea de Sus).

Miercuri, pe 24 mai, liberalii argeşeni au sărbătorit, la conacul Brătienilor de la Ştefăneşti, 142 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal. Printre participanţii la manifestările de la Vila Florica s-au numărat Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL la nivel naţional, Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş, Ludovic Orban,

PNL Argeş a anunţat că îl va susţine pe Ludovic Orban la alegerile pentru preşedinţia partidului, care vor avea loc pe 17 iunie.

Prezentă la Vila Florica, la manifestările ocazionate de celebrarea a 142 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, Raluca Turcan, preşedintele interimar al partidului, a spus clar şi răspicat că PNL nu poate cumpăra conacul Brătienilor de la Ştefăneşti din cauza situaţiei financiare dificile în care se află.

Miercuri, 24 mai, la Vila Florica, liberalii au sărbătorit 142 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal.

Liberalii argeşeni serbează săptămâna viitoare 142 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal. Evenimentul va avea loc la Vila Florica din Ştefăneşti, miercuri, 24 mai a.c., începând cu ora 10:30.

Purtătorul de cuvânt al PNL Argeş, Gelu Tofan, a confirmat plecarea din partid a lui Tiberiu Avrămescu, prim-vicepreşedinte la organizaţia Piteşti.

Pagina 1 din 107