Denis Grigorescu

Judecătoarea Gabriela Iordache, care a încercat să se sinucidă în această dimineaţă cu clor şi detartrant, după care şi-a tăiat venele, a fost adusă în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca din Capitală, intubată şi ventilată mecanic. Informaţia ne-a fost confirmată de surse din cadrul Spitalului Floreasca. Judecătoarea este internată de aproape 12 ore la secţia Toxicologie de la Spitalul Floreasca.

Misterul în jurul tentativei de sinucidere persistă în continuare. Asta şi pentru că judecătoarea Gabriela Iordache nu avea probleme în familie şi avea o relaţie excelentă cu soţul şi copiii, după cum ne-au confirmat surse judiciare. Nici în biletul de adio lăsat, judecătoarea nu invoca vreun motiv al gestului său, aceasta scriind că îşi cere scuze pentru gestul său şi că are încredere că soţul său va avea grijă cum se cuvine de cei doi copii. Gabriela Iordache are 45 de ani şi este unul dintre cei mai apreciaţi magistraţi din Argeş.
Conform ultimei declaraţii de avere depuse pe 21 iulie 2017, judecătoarea Gabriela Iordache a avut în 2016 un venit de 208.330 lei, iar soţul său, executorul judecătoresc Ion Iordache a avut venituri de 561.622 lei. Gabriela Iordache avea la data depunerii declaraţiei un cont de 93.000 lei la BRD, iar împreună cu soţul său deţinea patru terenuri în oraşul Ştefăneşti, o casă bătrânească şi o casă de 240 mp tot în Ştefăneşti, 3 apartamente, dintre care două în Constanţa, precum şi trei maşini, un Suzuki Grand Vitara, un Audi A6 şi o Toyota Land Cruiser.
Gabriela Iordache a fost preşedintele Judecătoriei Piteşti timp de cinci luni în 2014, după ce mai mulţi ani a fost vicepreşedinte.

Judecătoarea Gabriela Iordache, fostă preşedintă a Judecătoriei Piteşti, a încercat să se sinucidă în această dimineaţă. O ambulanţă şi poliţiştii au fost chemaţi duminică la ora 5 dimineaţa de către soţul acesteia, executorul judecătoresc Ion Iordache.
Gabriela Iordache a fost transportată de urgenţă cu un echipaj de terapie intensivă la Spitalul Floreasca din Capitală. Gabriela Iordache a înghiţit detartrant şi apoi şi-a tăiat venele.
Gabriela Iordache a fost preşedintele Judecătoriei Piteşti timp de cinci luni în 2014. Gabriela și Ion Iordache au trei copii.

Cadavrul în putrefacţie al unui bărbat care s-a sinucis acum câteva luni a fost descoperit de o femeie într-o casă părăsită din satul Smeura, comuna Moşoaia. Femeia a alertat imediat Poliţia. Un echipaj al IPJ Argeş a verificat casa şi a găsit documentele bărbatului mort. Numele său este Ion Manole, este din Pitești si avea 53 de ani. Pe pereții locuinței părăsite au fost găsite mesaje atât pentru cei doi copii ai lui, ambii majori, cat și pentru frații lui, nu însă și pentru soție, de care era despărțit în fapt, nu și în acte. Având în vedere starea avansată de putrefacţie a cadavrului, se presupune că bărbatul s-a sinucis în urmă cu cel puţin două luni. Cadavrul bărbatului a fost dus la Medicină Legală pentru necropsie.

Foto: Sursa Ta

Sâmbătă, 17 Martie 2018 15:30

Braconieri prinşi de jandarmi

Vineri noaptea, jandarmii argeșeni au executat o acțiune punctuală în zona localității Căldăraru din județul Argeș, pentru prevenirea și combaterea braconajului cinegetic. În timpul acțiunii, jandarmii au observat un autoturism, precum și un fascicul de lumina provenit din interiorul mașinii, specifice luminii unui proiector.
În urma verificărilor efectuate la faţa locului, în interiorul autoturismului, au fost observaţi cinci bărbaţi, iar in portbagajul autoturismului au fost găsiți doi câini asimilați rasei “ogar”, animale folosite pentru comiterea infracțiunii de braconaj cinegetic.
S-a procedat la identificarea și legitimarea persoanelor, controlul corporal al persoanelor și controlul autoturismului, astfel fiind găsite următoarele: doi câini cu trăsături specifice rasei canine “ogar”, o lampă tip proiector, un acumulator și doi conductori electrici.
Conform legii vânătorii şi a fondului cinegetic, vânătoarea fără autorizaţie legală, prin folosirea ogarilor sau a metişilor de ogari, constituie infracţiune de braconaj, fapt pentru care s-au întocmit documentele de constatare conform prevederilor legale în vigoare (potrivit legii vânătorii și a fondului cinegetic 407/2006) rezultând un dosar care a fost înaintat Inspectoratului de Poliție Județean Argeș -Serviciul Arme, explozivi și substanțe periculoase în vederea continuării cercetărilor.

Pagina 1 din 55