Iustina Harco-Burcea

Centrul Vitality sport & wellness, cel mai nou și modern centru sportiv din județul nostru, a cărui panglică inaugurală a fost tăiată vineri, organizează în week-end clase de gimnastică aerobică, seminarii din sfera fitness-wellness, precum și un concurs cu contragreutate, având două categorii - fete și băieți.

Pe 13 și 14 ianuarie a.c., sportul și starea de bine vor fi la ordinea zilei la Vitality sport & wellness. Cei interesați vor putea participa la seminarii de fitness, psihologie și nutriție sau la clasele de gimnastică aerobică ținute de instructori cu o bogată experiență. Va exista și un concurs cu contragreutate, atât pentru fete, cât și pentru băieți. Vor fi premiate primele 5 locuri din fiecare categorie, cu materiale puse la dispoziție de sponsori. Festivitatea de premiere va avea loc duminică, la ora 17.00. Câștigătorii vor primi premii constând în cupe, medalii, elemente vestimentare și accesorii.

Desfășurător Eveniment:
PROGRAM CLASE SÂMBĂTA 6 ORE + 2 SEMINARII

10.00-10.50 - GYM STICK - VLAD
11.00-11.50 - BODY TONE - BOGDAN IONESCU
12.00-12.50 - FITBALL - ANGY/TONY
13.00-13.50 - REBOUND - VLAD
14.00-14.50 - STEP - ANGY
15.00-15.50 - PILATES - RALUCA
12.00-12.50 (organizat separat de clasa de gimnastică) - SEMINAR FITNESS – BOGDAN VASILE
13.00-13.50 (organizat separate de clasa de gimnastică) - SEMINAR NUTRIȚIE – BOGDAN VASILE
PROGRAM CLASE DUMINICA 6 ORE + 1 SEMINAR
10.00-10.50 - REBOUND - MARGA
11.00-11.50 - BODY PUMP- ANGY
12.00-12.50 - FITBALL - ANGY/TONY
13.00-13.50 - SUSPENTION TRAINING - BOGDAN IONESCU
14.00-14.50 - TRAIN 2 GETHER - MARIUS SIMA ȘI IRINA
15.00-15.50 - YOGA - RALUCA
12.00-12.50 (organizat separate de clasa de gimnastică) - SEMINAR PSIHOLOGIE - BOGDAN VASILE
CONCURS CU CONTRAGREUTATE - două categorii:
14.00-15.00 Fete
15.00-16.00 Băieți
Centrul Vitality sport & wellness a fost inaugurat vineri, 12 ianuarie, în prezența primarului Cornel Ionică, panglica fiind tăiată de investitorul Nicola Inquieto și de soția acestuia, Ioana Inquieto Petrescu.

„Centrul sportiv și wellness Vitality este un centru unic în Argeș, care oferă o gamă variată de servicii. Sperăm să vă simțiți bine și să ne vizitați”, a spus, în cadrul evenimentului inaugural, Ioana Inquieto, soția investitorului Nicola Inquieto.
„Ca și investiție, trebuia să realizez o investiție care să fie de lungă durată, care nu exista în Argeș și care să fie la un standard un pic mai ridicat față de ce era și cred că am reușit. Cât despre valoarea totală a investiției, nu pot să îmi dau seama, nu am ținut contabilitatea. Având în vedere că am luat-o și ca o afacere de familie, nu am mai ținut cont”, a povestit investitorul, italianul Nicola Inquieto, întrebat fiind cum i-a venit ideea de a crea centrul Vitality sport & wellness.
“Aproape că rămâi fără cuvinte văzând ce s-a realizat aici. Este o surpriză extraordinară să vezi o asemnea investiție realizată de o societate privată și care se adresează unei game foarte largi a populației, sau mai bine zis celor care doresc să facă mișcare. Am vrea să avem cât mai multe astfel de momente, să ne bucurăm de cât mai multe investiții care să aducă un aport al vieții de zi cu zi a cetățenilor noștri. Ce vezi aici este extraordinar. Poziția acestui complex este acolo unde trebuia să fie, pentru că aici vor fi oportunități foarte bune pentru locuitorii din zonă, pentru că Găvana este cartierul cel mai mare al orașului nostru și cei care doresc au posibilitatea să vină să desfășoare astfel de activități aici, ca și cei din cartierul Trivale care este la câțiva pași de această locație. Îi pe felicit pe cei care au realizat investiția”, a declarat, la deschiderea centrului, Cornel Ionică, primarul municipiului Pitești.
Vitality Spa 2Vitality sport & wellness este singurul centru sportiv din județul Argeș care oferă o gamă diversificată de servicii: bazin de înot la standarde olimpice, sală de forță, kinetoterapie, kango jumps, insanity, bodybuilding, trx, jugo, mma, cursuri de înot, spa, masaj, sală de fitness și nutriție.
Centrul dispune de piscină, precum și de o zonă de relaxare, unde clienții pot beneficia de masaj terapeutic, anticelulitic, masaj cu roci vulcanice sau masaj facial.
Vitality sport & wellness, situat pe strada Petre Ispirescu nr. 63, își așteaptă clienții cu cele mai moderne aparate de fitness și forță, toate adunate la un loc în cel mai mare centru SPA, Sport & Wellness din județul Argeș. Informații suplimentare și programări la nr. de tel: 0348 411 211 sau 0348 412 000 sau 0774 008 446.

 

 

 

Vitality Spa 3

Vitality Spa 4

Vitality Spa 4

Un accident feroviar mortal s-a petrecut, joi seara, în judeţul Argeş.
În Gara Leordeni, o persoană s-a aruncat în faţa unui tren Săgeata Albastră care se deplasa în direcţia Piteşti - Bucureşti. Victima, care se presupune că ar fi un bărbat, are capul zdrobit. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă şi o ambulanţă de la SAJ Argeş.
Poliţiştii au demarat cercetările pentru identificarea victimei şi pentru a descoperi ce anume a determinat-o să recurgă la acest gest. Mecanicul de locomotivă le-a declarat anchetatorilor că victima s-a aruncat în faţa trenului aflat în mers şi nu a mai reuşit să o evite.
Traficul feroviar pe ruta Piteşti – Bucureşti este blocat.

Un minor de 16 ani din județul Olt, aflat sub control judiciar, a fost depistat de oamenii legii în județul nostru.

Polițiștii Secției 3 Poliție Pitești l-au prins pe adolescent pe raza lor de competență, deși acesta avea interdicția de a părăsi localitatea de domiciliu, respectiv comuna Tufeni, județul Olt.
Polițiștii argeșeni și-au informat colegii din cadrul I.P.J. Olt în legătură cu fapta minorului, în vederea încunoștiințării organului judiciar competent pentru înlocuirea măsurii.

Joi, 11 Ianuarie 2018 12:23

A dat foc casei, apoi s-a sinucis

În această dimineață, pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă pentru a stinge un incendiu violent izbucnit la o locuință din comuna Mioarele.

În casa cuprinsă de flăcări, care a ars în întregime, pompierii au descoperit trupul neînsuflețit al proprietarului, un bărbat în vârstă de 47 de ani. Acesta a fost găsit într-una din camere, cu ușa încuiață pe interior. Pe lângă arsurile provocate de flăcări, proprietarul locuinței avea, se pare, și o tăietură în zona gâtului. Potrivit primelor ipoteze, bărbatul și-ar fi incendiat propria locuință, apoi s-ar fi sinucis.
De la locul tragediei, un echipaj SMURD a preluat și o femeie, soția proprietarului. Femeia a fost transportată la spital, având atac de panică și arsuri minore la urechi.
Polițiștii fac cercetări în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

Pagina 1 din 123