Alina Crangeanu

De ziua lui, Ion Sănduloiu, directorul Serviciului Salvamont Argeş a primit mii de urări pe pagina sa de facebook. Unele chiar haioase, de genul "Dă o fugă în Bucegi că este o urgenţă". Desigur, era o glumă de la un prieten şi nu un S.O.S.  Şeful salvamontiştilor argeşeni a postat, alături de fotografiile cu fiica sa, un filmuleţ cu cei doi câini special antrenaţi pentru salvări montane, Dara şi Helios.

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Argeş au asigurat măsurile de ordine şi siguranţă publică astăzi, la Curtea de Argeş, cu ocazia Parastasului de 40 de zile de la trecerea la cele veşnice a regelui Mihai al României. Parastasul a fost organizat de Familia Regală şi Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului la Mănăstirea Curtea de Argeş şi la Noua catedrală Arhiepiscopală şi Regală din oraşul Basarabilor.

Potrivit INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române pe DN7C (Transfăgărăşan) Curtea de Argeş - Baraj Vidraru, în zona localităţii Arefu , circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri, din cauza căderilor masive de pietre de pe versant.Trebuie precizat că este vorba despre tronsonul deschis circulaţiei publice, nu de segmentul dintre Piscu Negru şi Bâlea Cascadă, pe care traficul rutier este întrerupt în sezonul rece.

Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018 12:33

Un tir a blocat circulaţia pe drumul spre Braşov

Un tir care a ieşit în decor în această dimineaţă, în zona Fundata, a provocat întreruperea circulaţiei pe drumul naţional care leagă Argeşul de Braşov. Maşina de mare tonaj a alunecat doar cu cabina în afara carosabilului în timp ce remorca pentru mărfuri s-a plasat de-a curmezişul străzii, făcând posibilă doar trecerea, cu mare greutate, a autoturismelor mici ai căror şoferi nu doreau să aştepte, ore în şir, deblocarea circulaţiei. Un echipaj de poliţie aflt în zonă încearcă remedierea problemei, însă tirurile şi alte autovehicule mari sunt blocate.

Pagina 1 din 107