Alina Crangeanu

Purtătorul de cuvânt al PNL Argeș, Gelu Tofan, ne-a transmis poziția oficială a PNL în scandalul pensiilor speciale pentru primari, poziție exprimată de președintele partiduluilui, Ludovic Orban.”Vreau sa fac cateva clarificari referitoare la proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru primari: 1. Niciun parlamentar PNL nu se afla printre initiatorii acestei propuneri legislative. 2. PNL va vota impotriva acestui proiect legislativ. 3. PNL sustine principiul contributivitatii pentru acordarea pensiei. 4. PNL sustine si va vota eliminarea tuturor pensiilor speciale, mai putin pensiile de serviciu ale militarilor si magistratilor. 5. PNL este singurul partid care a votat impotriva pensiilor speciale pentru parlamentari, functionari parlamentari, primari si altii. Celor care incearca cu tot dinadinsul discreditarea noastra promovand tot felul de stiri false despre pozitia oficiala a Partidului National Liberal (votata si adoptata in unanimitate in forurile noastre de conducere), le transmit ca nu vor reusi. Nu ne puteti discredita cu minciuni si deformari grosolane ale realitatii. Nu defrisam si nu sustinem pensii speciale.Nu mai desconsiderati capacitatea oamenilor de a trage propriile concluzii! Minciuna are picioare scurte, iar oamenii v-au invatat jocul deja. Pentru cine nu a inteles inca, repet ceva ce am mai scris in urma cu doua saptamani: Nu exista serviciu mai mare pentru PSD decat atacarea sistematica a Partidului National Liberal, cel mai puternic opozant si singurul partid care are forta sa invinga Ciuma Rosie”, scrie Ludovic Orban.

Astăzi, de la ora 17,00, se deschide “PERFECT WEDDING” – cel mai mare Târg de Nunți din Argeș. Cunoscuta interpretă Adina Sima va susține un recital în deschidere pentru ca sâmbătă, săfie organizat un recital de exceptie al Tarafului George Urziceanu și Gemenele iar duminică, un recital de exceptie Simina Stanciu și Young Orchestra.
Cel mai mare Târg de Nunți din Arges, care a atras, an de an, expozanți importanți din toate colțurile țării: Oradea, București, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Craiova, Targu Mureș, a ajuns la cea de-a IX-a ediție . Ediția a IX-a, se desfășoară în perioada 16-18 martie 2018, în Complexul expozițional CASA CĂRȚII Pitești. Pe vizitatori îi așteaptă multe surprize, prezentări de modă, recitaluri, artiști consacrați, oferte speciale valabile doar în perioada târgului,superreduceri, tombole cu premii atât pentru miri, cât și pentru vizitatori. Vor fi demonstrații de hair style, spectacole de dans, dar vor fi prezentate și cea mai scumpă rochie din târg, și cea mai spectaculoasă rochie de seara, prezentări cu notorietate etc.
Special Partener pentru acest eveniment este Asociatia de voluntari ZÂMBETE COLORATE. Se vor strânge astfel bani pentru CAMPANIA ” ZÂNA MASELUȚĂ ȘI REGULI DE IGIENĂ PERSONALĂ”. Așadar, “taxa de intrare” este stabilită de fiecare vizitator în parte, după posibilități și dărnicie.

Parteneri media: Muntenia Fm, Radio Galaxy Campulung, Jurnal de Arges, Curier Tv, Universul Argesean, Revista 7days7nights

 

„Am văzut că în 2017 la Consiliul Județean s-a acordat și un spor de hrană de 500 de lei pe lună. Fac o documentare să vedem pe zona de vouchere de vacanță, în valoare de 1450, care dintre bugetari au beneficiat. În afară de faptul că au salarii și de peste 10.000 de lei funcționarii din aparatul propriu al CJ au mai beneficiat și de o serie de avantaje, sporuri de hrană, de antenă, vouchere. Am aflat că se vorbește și de un spor de 30%-40% pentru cei care lucrează în proiectele cu fonduri europene derulate de C. Vă dați seama ce pachet atractiv primesc unii?! Nu toți. De exemplu cei care lucrează în regiile din subordine au salarii mai mici”, a declarat consilierul județean PNL , Marius Postelnicescu, în conferința de presă a partidului. Întrebat de ziariști dacă a constatat o îmbunătățire în cazul funcționarilor de lux de la CJ Argeș, Marius Postelnicescu a răspuns ironic: „Am văzut că sunt îmbrăcați mai elegant. În schimb sunt mai închistați, cu noi, consilierii din Opoziție, și nu mai interacționează cu oricine pe Facebook. În schimb mi-aș dori să văd și o eficiență a muncii lor. Știți că în firmele private ajung să câștige 2000 de lei net numai cei cu studii superioare și fac muncă de calitate. De altfel, dacă vă uitați pe presa străină, Comisia europeană a luat deja în discuție salariile bugetarilor din România și dezechilibrul macroeconomic creat. Și dacă se discută la Comisia Europeană este grav, a mai spus consilierul PNL”.

„A mai pomenit cineva ca o consultație să se facă de un doctor de specialitate pe holul clinicii?? Se întamplă asta în Pitești, chiar la o clinica privată de renume...Jenant...P.S: precizez că nu am facut această postare pentru a face rău sau pentru a-mi plânge oful! Oful meu este unul minor față de adevăratele probleme ale oamenilor ce mor cu zile în spitale! Din păcate, acesta este un gen de atitudine! Sunt doctori ce vor să fie bine platiți (și sunt!), dar care nu au nici un respect față de oamenii din fața lor! Sunt clinici - PRIVATE (nu mai vorbesc de cele de stat) ce se vor speciale! Dar nu sunt altceva decât uzine de făcut bani, cu programări peste programări și fără o selecție atentă a doctorilor ce colaborează cu ei!”, a postat, pe pagina sa de Facebook, fostul șef al DJTS Argeș, Flavius Panțurescu. Acesta a povestit în continuare ce i s-a întâmplat la cabinetul de ortopedie al clinicii private Muntenia Hospital, unde de serviciu era doctorul Gabriel Copciag. " Am solicitat serviciile de specialitate ale clinicii private MUNTENIA HOSPITAL cu privire la o problemă medicală. Din păcate acestea au fost total lipsite de profesionalism sub mai multe aspecte. Astfel, în data de 14.03.2018 m-am prezentat la recepția unității pentru a face o programare la secția de ortopedie cu privire la o traumă suferită la un deget. Mi s-a spus că îl găsesc pe dl.doctor Copceag Gabriel începând cu ora 16, fără a mi se spune și ora exactă când pot să fiu primit. Am întrebat dacă e ok să vin în jurul orei 18, și mi s-a spus că este perfect, fiind mai liber!
Prin urmare, la ora 18 fără 10 m-am prezentat la recepție, plătind consultația în valoare de 126 lei, spunându-mi-se să mă duc la cabinet d15, fără să mi se spună și al câtelea voi fi la consultație ( atitudine tipic de spital de stat!). Am așteptat în fața cabinetului. La un moment dat a iesit dr. Copceag, dându-mi o trimitere pentru radiografie. După ce am făcut radiografia, am revenit la ușa cabinetului, așteptand..și așteptand.
Din acest moment, toata consultația ...repet: TOATA CONSULTAȚIA s-a purtat pe holul clinicii, lucru ce se poate lesne verifica inclusiv pe camerele de luat vederi după cum urmează:
După un timp de așteptare, a ieșit doctorul Copceag, s-a uitat puțin la radiografie, spunându-mi sec că am un ciot sărit, că nu se poate opera, certându-mă într-un fel că nu am venit mai din timp la consult apoi a intrat în cabinet cu un alt pacient. Mai departe am așteptat preț de încă o jumătate de oră cel puțin (toată așteptarea a durat cel puțin o oră!), sperând să fiu primit în cabinet pt consultația pe care o plătisem.
Supriza a fost ca doctorul să iasă la un momentdat cu un diagnostic scris, spunându-mi sec să-mi dau cu fastum gel și să împachetez degetul în celofan!!! Atât! Fără alte explicații Și a intrat înapoi în cabinet!!!
Apreciez atitudinea doctorului Copceag total lipsită de etică profesională ( consultație dată pe holul spitalului de față cu alți pacienți, încălcând astfel codul deontologic, respectiv secretul profesional, iar acea consultație a fost dată incomplet, fără a mi se da o soluție concretă asupra problemei medicale pe care o am, respectiv perioada de recuperare, modul și durata de aplicare a tratamentului etc)
De asemenea apreciez atitudinea spitalului total lipsită de profesionalism, acand în vedere că nu s-a facut o programare clară și care să fie respectată. Fața de toate cele arătate, aștept din partea institutiei d.voastră să îmi comunicați măsurile luate față de persoanele responsabile în acest sens solicit oficial inclusiv sesizarea Colegiului Medicilor, precum și cum întelegeți să rezolvați problema față de mine, având în vedere prejudiciul suferit."

Replica doctorului Copciag: „A fost o greșeală de comunicare de la recepție. Aveam 20 de pacienți înainte iar eu am vrut să îl ajut”

“ Eu ieri am avut douăzeci de consultații cu programări. Aveam deja pacienți înăuntru și am fost întrebat de la recepție dacă mai pot să văd pe cineva. Și am spus că da. Era logic ca cei de la recepție să îi spună că este ultimul venit. Eu am ieșit să văd dacă este de efectuat, sau nu, o radiografie. Deci între consultații am ieșit, într-adevăr pe hol, că nu puteam să îl invit înăuntru în fața celorlalți și am văzut că este vorba de a efectua o radiografie am văzut că este vorba despre o fractură veche de două luni, la un deget. Când dânsul s-a întors cu radiografia am ieșit și i-am spus despre ce este vorba urmând ca dacă vrea să stau de vorbă cu dânsul mai mult trebuia să mă aștepte să termin cei douăzeci de oameni care erau înscriși și programați. Așa am considerat logic. Dânsul nu a știut de la recepție că este ultimul și atunci s-a supărat și a considerat că i-am acordat consultația pe hol. Eu am vrut să îl ajut. Dacă dânsul aștepta ultimii douăzeci la ora 8,00, nici nu mai aveam radiologie. Și atunci am vrut să îl ajut. I-am spus că după două luni de la fractură nu mai este nimic de făcut decât un tratament pe care i l-am indicat acolo. Nu puteam să îl iau peste rând. Consider că este o greșeală de comunicare de la recepție. Trebuia să i se explice că este ultimul venit, este al douăzeci-lea și eu din bunăvoință am ieșit să îi spun să își facă radiografia știind că serviciul de radiologie pleacă. Deci nu a fost ceva intenționat. ”

Pagina 1 din 120