Marți, 12 Iunie 2018 11:35

Gonea cu 115 km/h pe DN65B Recomandat

Scris de Marius Ionel
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto asupra riscurilor la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au aplicat 141 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 46.390 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 19 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier Pitești l-au depistat pe U.M., de 48 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, care conducea un autoturism pe DN65B, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 115 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

M.I.

Citit 528 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.