Miercuri, 16 Mai 2018 12:07

Baza de agrement Bemo a intrat în renovare Recomandat

Scris de Marius Ionel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Baza de agrement din zona Bemo va fi redeschisă publicului în mai puțin de o lună. Așadar, Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni a început lucrările anuale de revizie a bazinelor, reamenajarea și igienizarea spațiilor verzi, lucrări de reparație și întreținere la locul de joacă și a dușurilor exterioare.

Printre facilitățile și serviciile oferite în cadrul bazei de agrement se numără: bazine pentru adulți și pentru copii, plajă, wi-fi, șezlonguri, terase, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază și ordine publică.

Pentru întreținerea gazonului funcționează un sistem de irigare pentru a păstra iarba în permanență proaspătă, iar apa din piscine este curățată cu ajutorul unui aspirator special. De anul trecut terasa a fost extinsă și au fost montate camere pentru supraveghere video.

Ștrandul se află în administrarea S.Ed.C. Mioveni, iar deschiderea este programată pentru data de 1 iunie, în funcție de condițiile meteo. Conducerea societății anunță că tarifele practicate în acest sezon vor rămâne aceleași ca anul trecut.

M.I.

Citit 237 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.