Joi, 19 Aprilie 2018 11:25

Braconaj în zona barajului Golești Recomandat

Scris de Marius Ionel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Aceștia au efectuat controale pe principalele artere rutiere pentru depistarea și tragerea la răspundere a conducătorilor auto care, prin nerespectarea prevederilor codului rutier, pun în pericol ceilalți participanți la trafic.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au aplicat 193 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 54.745 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 16 permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au depistat pe G.I., de 44 de ani şi pe I.V.D., de 37 de ani, ambii din municipiul Pitești, bănuiți că braconau pe râul Argeș, în zona barajului Golești.

În cauză a fost înregistrat dosar penal conform O.U.G.23/2008, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe unelte de pescuit și plase monofilament.

M.I.

Citit 268 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.