Marți, 27 Martie 2018 14:03

Poliția Rutieră Argeș a reținut 81 de permise de conducere într-o singură săptămână Recomandat

Scris de Marius Ionel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În perioada 19-25 martie a.c., poliţiştii din cadrul structurilor de poliţie rutieră ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere pe drumurile din judeţ, atât în localităţi cât şi în afara acestora.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 650 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 200.000 de lei, au fost reţinute 81 de permise de conducere şi au fost retrase 41 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate 10 infracţiuni, dintre care 9 la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Dintre sancţiunile aplicate, 225 au fost constatate ca urmare a nerespectării regimului de viteză, cu 23 de permise de conducere reţinute pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a limitei maxime de viteză pe tronsonul de drum unde a fost făcută constatarea.

Totodată, 73 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate ca urmare a abaterilor săvârşite de către pietoni, 14 ca urmare a neacordării de prioritate pietonilor, precum şi 6 sancţiuni aplicate bicicliştilor. Acţiunile de acest fel vor continua şi în viitorul apropiat.

M.I.

Citit 330 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.