Luni, 12 Martie 2018 11:47

Piteștean condamnat pentru tâlhărie și șantaj Recomandat

Scris de Izabela Moiceanu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Condamnare în cazul unui tânăr din Piteşti acuzat de şantaj şi tâlhărie. Ionuţ Marius Niţă, de 26 de ani, a primit, la sfârșitul săptămânii, o pedeapsă de un an şi 6 luni, pentru şantaj, respectiv 2 ani pentru tâlhărie, urmând să execute pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare, precum şi pedeapsa complementară a interzicerii pe o perioadă de 2 ani a exercitării drepturilor. 

În 2015, după ce s-a despărțit de iubită și amenințat-o că va face publice filmările compromiţătoare pe care i le făcuse fetei în timpul relaţiei lor, asta dacă nu-l va plăti.

Oamenii legii au organizat un flagrant. Au marcat  banii pe care îi ceruse tânărul ( 1.400 de lei) şi i-au dat fetei, care s-a întâlnit cu bărbatul într-un restaurant.

 La întâlnire, Ionuţ Marius Niţă i-a smuls fetei telefonul din mână şi a plecat cu el, fără să ia însă şi banii. A fost umediat ridicat de poliţişti.

Procesul a început în mai 2017 și, pe  fond, s-a încheiat la finele săptămânii trecute. Decizia nu este definitivă. Am motivarea instanței.

Citit 342 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.