Miercuri, 28 Februarie 2018 11:16

Accident rutier cu trei autoturisme la Ștefănești Recomandat

Scris de Marius Ionel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipajele SMURD au intervenit la 40 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la 5 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

În urma manifestării fenomenelor meteorologice caracterizate prin viscol, ninsoare abundentă și ger, în cursul nopții nu au fost înregistrate victime sau alte situații care să pună în pericol comunitățile.

Având în vedere temperaturile scăzute din timpul nopții, echipajele SMURD au executat 11 misiuni de patrulare în toate municipiile și orașele din județ, nefiind identificate persoane fără adăpost.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Ștefănești, la un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

În urma accidentului, a rezultat o victimă, o femeie de 33 de ani, pasageră într-unul dintre autoturisme, conștientă, cu suspiciune de fractură la membrul superior drept. Aceasta a fost preluată de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă și transportată la spital.

M.I.

Citit 410 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.