Vineri, 23 Februarie 2018 12:31

Sancționați contravențional pentru transport ilicit de persoane pe ruta Pitești-Mioveni Recomandat

Scris de Marius Ionel
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii Biroului Rutier Pitești l-au depistat pe B.A., de 44 de ani, din comuna Davidești, care efectua activități de transport persoane, contra cost, pe ruta Mioveni-Pitești, fără a fi autorizat.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii 38/2003 cu amendă în valoare de 1000 de lei și i-au fost reținute plăcuțele cu numărul de înmatriculare și certificatul de înmatriculare în vederea suspendării dreptului de a utiliza autovehiculul pe o perioadă de 6 luni.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat pe C.A., de 27 de ani, din Mioveni și pe F.R., de 45 de ani, din Micești, care efectuau activități de transport persoane, contra cost, pe ruta Mioveni-Pitești, fără a fi autorizați.

Bărbații au fost sancționat contravențional conform Legii 38/2003 cu amenzi în valoare totală de 3000 de lei și le-au fost reținute plăcuțele cu numerele de înmatriculare și certificatele de înmatriculare în vederea suspendării dreptului de a utiliza autovehicululele pe o perioadă de 6 luni.

M.I.

Citit 599 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.