Miercuri, 21 Februarie 2018 14:32

Trei ieșeni i-au furat 8500 de lei unei argeșence Recomandat

Scris de Izabela Moiceanu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)


Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au continuat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în data de 3 februarie a.c., N.I.G., de 41 de ani, V.F., de 29 de ani şi N.F., de 24 de ani, toţi din comuna Motca, judeţul Iaşi,  profitând de neatenţia unei femei din comuna Lunca Corbului, ar fi pătruns în locuinţa acesteia şi ar fi sustras suma de 8500 de lei.


Astfel, la data de 20 februarie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Iaşi, au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza comunei Moţca, judeţul Iaşi, la domiciliile celor în cauză.


În urma percheziţiilor domiciliare şi a administrării probatoriului, faţă de N.G. şi N.I.G. a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citit 375 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.