Vineri, 16 Februarie 2018 12:25

Efectua ilicit transport de persoane pe ruta Pitești-Mioveni Recomandat

Scris de Marius Ionel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 187 sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 45.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 8 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Pitești l-au depistat pe P.I., de 52 de ani, din Pitești, care transporta mai multe persoane cu un autoturism pe ruta Piteşti-Mioveni, cu scopul de a obține foloase materiale.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu 1.000 de lei conform Legii 38/2003 și i-a fost suspendat dreptul de a utiliza autovehiculul prin reținerea plăcuțelor cu numărul de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare pentru 6 luni.

M.I.

Citit 626 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.