×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 576
Vineri, 16 Februarie 2018 11:41

Theodor Nicolescu, după condamnarea în dosarul ANRP: „Nu am văzut niciodată o hotărâre mai nedreaptă și mai absurdă” Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Theodor Nicolescu, fost deputat PNL de Argeș și fost vicepreședinte ANRP, a fost condamnat la 9 ani și patru luni de închisoare, alături de fostul șef al ANI, Horia Georgescu, care a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare, în dosarul în care DNA i-a pus sub acuzare pentru că au aprobat despăgubiri pentru imobile supraevaluate la ANRP.

În același dosar au mai fost condamnate alte cinci persoane: Remus Virgil Baciu - 6 ani şi 4 luni de închisoare, Marko Attila Gabor - 5 ani de închisoare, Ingrid Mocanu - 4 ani de închisoare, Mihnea Remus Iuoraş - 4 ani şi 6 luni de închisoare, Ingrid Zaarour, fosta şefă a ANRP - 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare. Decizia Curții de Apel București nu este definitivă, putând fi atacată cu apel la Instanţa supremă.

Am o experiență juridică de douăzeci de ani. Nu am văzut niciodată o hotărâre mai nedreaptă și mai absurdă decât cea de astăzi. Nici măcar greșelile de calcul matematic nu au fost avut în vedere!

Vreau să le mulțumesc prietenilor care îmi sunt aproape și să îi asigur că până la urmă această minciună va fi răsturnată. Oricât va dura și oricâte sacrificii va trebui să fac...”, a scris fostul deputat Theodor Nicolescu, pe Facebook.

Citit 622 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.