Vineri, 17 Noiembrie 2017 10:57

S-a prelungit PNDL 2. Vezi, aici, cum stă Argeșul la depunerea de proiecte Recomandat

Scris de Izabela Moiceanu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Termenul pentru depunerea documentației aferente contractelor de finanțare a investițiilor prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 2 a fost prelungit cu o lună, până la 29 noiembrie ( dat fiind faptul că 30 noiembrie nu este zi lucrătoare).

Astfel, și primarii care au întârziat cu depunerea documentelor mai au timp suficient ca să-și poată obține toate avizele necesare. În Argeș, doar o singură comună se mai află în această situație. Și nu este vorba despre Beleți - Negrești, localitatea nominalizată în urmă cu două săptămâni de Ion Mînzînă, vicepreședinte CJ,  care spunea că primarul a renunțat la proiect invocând documentația prea stufoasă, comună în cazul căreia  proiectul a fost depus în cele din urmă, după o "reconsiderare" a poziției  edilului, ci de comuna Bârla.


„ Ieri, județul Argeș, mai avea de depus, din cele 151 de proiecte, unul singur. Este vorba de comuna Bârla. Este foarte probabil ca astăzi să-l depună, dacă nu l-a depus deja de ieri. Deci, ne-am încadrat și foarte bine am avut ședințe, am pedalat puternic, în ideea că data de 30 octombrie va fi dată limită, deși, sincer, ne așteptam  ca Ministerul să prelungească această perioadă, până în 29 noiembrie”, a declarat, vineri, în cadrul conferinței de presă a PSD Argeș, Dan Manu, președintele CJ Argeș.Citit 322 ori Ultima modificare Vineri, 17 Noiembrie 2017 11:21

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.