Marți, 14 Noiembrie 2017 19:18

Zâmbete la azilul de bătrâni din Pitești Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În prag de iarnă doamnele și domnișoarele din Organizația Femeilor Liberale Pitești s-au dat peste cap să aducă zâmbete pe fețele persoanelor vârstnice dintr-un azil de bătrâni din Pitești.
Pentru realizarea acestui lucru pe politiciene le-au însoțit cățelușii Sara, Ellie, Kailani, Marnie și Lahja care au arătat încă o dată de ce își merită pe deplin statutul de “cei mai buni prieteni ai omului”și care i-au bucurat cu drăgălășenii pe vârstnici.
De asemenea, Clubul Elevilor Liberali Piteşti a susținut un program artistic în care Diana Florentina Neață și Alexandra Mihaela Gherghinescu au adăugat culoare și sunet unei imagini emoționante inestimabile.
„Ne-am bucurat că am reușit să descrețim frunțile bunicilor noștri, ai tuturor, și am promis că vom reveni curând. Mulțumim tuturor celor care s-au alăturat acestei inițiative a Organizației Femeilor Liberale Pitești și în special celor care au oferit vârstnicilor jocuri de șah și remi pentru ai ajuta să își petreacă timpul într-un mod cât mai plăcut. Toți cei care doresc să ne urmărească activitățile o pot face urmărind pagina noastră de Facebook.”, a declarat Flavia Ghitu, președinta Organizației Femeilor Liberale Pitești.

Citit 768 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.