Sâmbătă, 28 Octombrie 2017 19:07

FC Argeș a terminat la egalitate cu liderul Ligii secunde Recomandat

Scris de Marius Ionel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FC Argeș a terminat la egalitate, scor 0-0, întâlnirea din Trivale cu liderul Ligii secunde, AFC Hermannstadt. Meciul a fost unul lipsit practic de un istoric, iar greșelile individuale, ”frica reciprocă de adversar”, lipsa unei determinări, spectatori mai puțini decât la alte partide, dar mai ales ”ostilitatea” față de gazde a brigăzii de arbitrii au fost câteva dintre ingredientele unei remize albe, care nu face altceva decât să ducă FC Argeș la doar trei puncte de locurile retrogradabile.

Deși administratorii stadionului Nicolae Dobrin au aprins la pauza meciului nocturna, deși afara era soare în toată regula, elevii pregătiți de Iordan Eftimie au fost în stare doar să mențină tabela neschimbată în condițiile în care în ultimele 10 minute au jucat cu un om mai puțin pe teren.

Isprava a aparținut lui Robert Grecu, cel care și-a confirmat încă o dată valoarea prin prestația din acest meci, fotbalist care în minutul 80 îi pune o talpă şi îl ţine pe Pamfile, ia al doilea galben şi este eliminat.

M.I.

Citit 333 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.