Vineri, 29 Septembrie 2017 11:42

Incendii în Costești, Buzoești, Stolnici și Godeni Recomandat

Scris de Marius Ionel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ziua de 28 septembrie 2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

 

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în orașul Costești, strada Datculeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 5000 mp de vegetație uscată și mărăciniș.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în localitatea Buzoești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 100 mp de vegetație uscată.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secția de Pompieri Costești - Punctul de Lucru Stolnici a intervenit în localitatea Stolnici, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 4000 mp de vegetație uscată.

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în localitatea Godeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă nelocuită. Au ars acoperișul casei din lemn pe aproximativ 100 mp, mobilier, un frigider, aragaz și o magazie pe 30 mp.

M.I.

Citit 408 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.