Joi, 10 August 2017 14:36

Eroul din Mușătești va fi condus pe ultimul drum vineri Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adrian Ciureanu, tânărul de 30 de ani din Argeș, care şi-a pierdut viaţa marţi, 8 august, la Mangalia, după ce a salvat de la înec o femeie şi un copil, va fi condus pe ultimul drum vineri. Slujba de înmormântare va avea loc la ora 12.00, în comuna sa natală, Mușătești.

Vă reamintim că tragedia s-a petrecut pe plaja Laguna din Mangalia, unde Adrian Ciureanu se afla la plajă împreună cu soţia, o verişoară şi cu nepoţii acesteia din urmă. Tânărul a observat că o femeie şi copilul ei, care intraseră în apă deşi salvamarii arboraseră steagul roşu care interzice scăldatul, se află în dificultate şi nu reuşesc să se întoarcă la mal, fiind acoperiţi de valurile mari. Deşi nu ştia să înoate prea bine, Adrian s-a aruncat în apă și a reușit să le scoată pe femeia şi pe fetiţa acesteia din valurile puternice, ducându-le spre mal, de unde au fost preluate de salvamari.

Salvatorul nu a mai reușit însă să ajungă la mal. Adrian a fost înghițit de valurile de peste doi metri înălțime. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost adus de valuri la mal abia în dimineața următoare.

Citit 584 ori Ultima modificare Joi, 10 August 2017 14:46

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.