Joi, 03 August 2017 16:09

300.000 lei pentru Sărbătorile Argeșului și Muscelului Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierii județeni au aprobat, în ședința extraordinară de joi, 3 august a.c., alocarea sumei de 300.000 lei pentru organizarea celei de a XI-a ediții a Sărbătorilor Argeșului și Muscelului, eveniment va avea loc în perioada 10 - 26 august.

Suma respectivă a fost solicitată de Centrul Cultural Județean, pe 27 iulie, pentru buna desfășurare a manifestărilor cultural-artistice organizate în această perioadă, în parteneriat cu instituțiile subordonate Consiliului Județean Argeș.
“Ședința noastră are un singur punct pe ordinea de zi. De ce a trebuit să facem această ședință? Sunt două motive. Unu: Direcția de Sănătate Publică Argeș ne-a comunicat repartizarea pe trimestre a transferului de la bugetul de stat către bugetele locale. Este vorba de un transfer privind trimestrul IV și trimestrul III. Sper că sunteți de acord să nu lăsăm aceste unități de asistență medico-socială fără finanțare, urmând ca recuperarea pentru trimestrul IV să se facă în urma adresei înaintate de către Consiliul Județean către Ministerul Sănătății. A doua problemă e legată de cheltuielile pe care le angajează Consiliul Județean, cheltuieli estimative, bineînțeles, pentru că trebuie să intrăm în procedura de achiziție publică a ceea ce înseamnă desfășurarea acestor evenimente (n.red. Sărbătorile Argeșului și Muscelului). O să puneți întrebarea: de ce n-am prevăzut, de la începutul anului, în buget aceste sume? O parte au fost prevăzute. Știți bine că înființarea Centrului Cultural Județean s-a făcut după ce noi am votat bugetul Consiliului Județean”, a explicat Ion Mânzână, vicepreședintele CJ Argeș, care a condus ședința.
Proiectul de hotărâre a fost aprobat, cu unanimitate de voturi, în sală fiind prezenți 24 de consilieri județeni.

Citit 423 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.