Joi, 22 Iunie 2017 12:32

Adolescentul salvat de la înec la Bazinul Trivale avea probleme de sănătate Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adolescentul care a fost la un pas de înec ieri, la baza de agrement din Trivale, avea probleme de sănătate. Din acest motiv i s-a făcut rău şi nu a mai ieşit din apă, afirmă surse judiciare.


Ieri, la Ştrandul Trivale a avut loc un incident care se putea transforma uşor într-o adevărată tragedie. Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost în pericol de a se îneca. Băiatul se afla la bazin cu prietenii. A sărit în apă şi nu a mai ieşit. A fost însă zărit la timp de salvamar, care a intervenit rapid şi l-a salvat. Adolescentul a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, unde este sub supravegherea medicilor.
"Copilul suferea de nişte afecţiuni medicale. Din ce au declarat martorii, s-ar fi jucat în piscină şi la un moment dat nu a mai ieşit. A fost văzut de salvamar şi scos ulterior", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Andreea Însurăţelu.
Băiatul locuia împreună cu bunica sa, părinţii fiind divorţaţi, iar mama lucrând în Germania.
"Salvamarul a intervenit rapid, copilul era conştient şi a fost stabilizat de către echipa medicală după 2-3 minute. Acum se află sub îngrijire medicală şi starea lui este bună. Intervenţia promptă şi coordonată a salvamarului, împreună cu echipa medicală a contat mult în ceea ce priveşte starea lui de sănătate. Asigurăm cetăţenii că ştrandurile din Municipiul Piteşti îndeplinesc toate condiţiile prevăzute de lege în vederea desfăşurării activităţii în condiţii de maximă siguranţă", a transmis Primăria Piteşti, printr-un comunicat de presă, imediat după producerea incidentului.

Citit 1806 ori Ultima modificare Joi, 22 Iunie 2017 12:36

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.