Joi, 31 August 2017 00:23

Copos investeşte o parte din banii luaţi pe Ana IMEP într-o parcare pentru Athénée Palace Hilton

Scris de F.Silvestru
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

ANA Hotels, cea mai mare companie hotelieră de pe piaţa locală controlată de omul de afaceri George Copos, va construi în pe­rioada următoare o parcare subterană pentru hotelul Athénée Palace Hilton din Capitală şi va transforma actuala parcare într-o piaţetă, conform informaţiilor furnizate de companie.

George Copos, care a cumpărat în 2005 clădirea hotelului Athénée Palace Hilton, spune că nu va vinde acest hotel, ci îl va lăsa moştenire fiicei lui, Alexandra Copos de Prada, care nu va avea dreptul de a-l vinde. Athénée Palace Hilton este cea mai valoroasă proprietate din domeniul hotelier al omului de afaceri, fiind situat în centrul Capitalei.
Demararea proiectului de investiţii în cadrul hotelului Athénée Palace Hilton  vine în contextul în care familia Copos are în plan investiţii de 30 de milioane de euro pentru următorii trei-patru ani în modernizarea hotelurilor din Capitală şi a unităţilor de la munte şi de la mare. Banii provin din vânzarea fabricii de motoare electrice ANA Imep de la Piteşti către japonezii de la Nidec.

 

Citit 237 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.