Joi, 13 Iulie 2017 15:53

Începe procesul romilor care l-au şantajat pe primarul din Bascov

Scris de Denis Grigorescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

# Romii din Vâlcea i-au cerut 50.000 de euro primarului Gheorghe Stancu, spre a nu face public un DVD în care primarul ar apărea făcând sex cu o tânără
Ionuț Mihai și Ștefan Miuțescu, bărbații care l-au șantajat pe primarul din Bascov cu un DVD în care edilul ar fi apărut făcând sex cu o tânără, au fost trimiși în judecată, procesul urmând a începe în această toamnă la Judecătoria Pitești.

Tot în judecată a fost trimisă și Gabriela Pletea Aiyser, tânăra cu care ar fi făcut sex Gheorghe Stancu. Aceasta din urmă este deocamdată de negăsit. Toate cele trei persoane sunt cercetate sub control judiciar. Iar pe perioada controlului judiciar nu au voie să se apropie de primarul Gheorghe Stancu.

Rromii s-au dus cu DVD-ul compromițător la soția primarului

Toată povestea a început undeva prin septembrie 2016, când Gabriela Pletea Aiyser, dându-se reprezentanta unei firme de mobilier urban din Vâlcea, a intrat în biroul primarului Gheorghe Stancu, prezentându-i o ofertă. Și cum edilul de la Bascov dorea să achiziționeze mai multe băncuțe, discuțiile au avansat rapid.
La câteva săptămâni după respectiva întâlnire, doi tineri romi, Ionuț Mihai și Ștefan Miuțescu, ambii din Râmnicu Vâlcea, s-au dus la poarta vilei primarului. Iar când soția lui Gheorghe Stancu a apărut la poartă, romii i-au arătat un DVD, precizându-i că pe el ar fi imagini compromițătoare cu primarul Gheorghe Stancu făcând sex cu Gabriela Pletea Aiyser, iubita unuia dintre ei.

Flagrantul - organizat la hanul Valea Ursului

Ulterior, doamna Stancu i-a povestit totul soțului ei, după care a fost organizat un flagrant, la care primarul a venit cu un avans de 5.000 de euro din cei 50.000, cât cereau cei doi romi. După ce romii au început să numere bancnotele, într-o cameră de la Hanul Valea Ursului, au fost reținuți de polițiști, fiind ulterior plasați sub control judiciar.
Trebuie spus că Ștefan Miuțescu, unul dintre șantajiști, este nepotul lui Toma Miuțescu, unul dintre cei mai bogați romi din România, cu o avere estimată la șase milioane de euro.  

Citit 1279 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.