Dezvaluiri (2095)

# Șapte contracte, în perioada februarie 2014 - februarie 2017, când soțul Mariei Cotenescu era directorul Centrului de Formare și Pregătire Profesională Voina, din cadrul Direcției Apelor # Ce spune Maria Cotenescu: „Soțul meu este un biet angajat. Nu e acționar la Apele Române”

Liniște mormântală în cazul delapidării a peste 40 de miliarde lei vechi cauzată Spitalului Județean de către economista Amalia Dumitraşcu. O liniște suspectă, dacă ținem cont de faptul că autopsieri sau medici ai aceleiași unități și care au luat de la pacienți sau aparținători șpăgi infime, de 200-300 lei, au fost plimbați cu cătușe și reținuți de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Ce se ascunde, de fapt, în spatele acestei tăceri a organelor abilitate să scoată adevărul la lumină? Sunt și alte persoane influente din spital implicate în această poveste foarte urât mirositoare? De ce n-a fost deranjată până acum, măcar cu o audiere, la parchet sau la poliție, economista Amalia Dumitrașcu?

# Mega scandal la Inspectoratul Şcolar Argeş
Într-o ediție anterioară, v-am prezentat o situație care, în mod normal, ar trebui să ridice mari semne de întrebare. Numai că celor direct vizați, adică șefilor Inspectoratului Școlar Județean, li se pare în regulă. Este vorba despre faptul că președintele Partidei Romilor, Petre Mustață, zis Novac, cercetat penal pentru trafic de influență cu locurile pentru romi, a fost invitat, și în acest an, să facă parte din comisia pentru repartizare pe locurile speciale și chiar a stat lângă inspectorul școlar general adjunct, Mihaela Crișan, la prezidiu.

# Dezvăluiri din lumea păcănelelor # Cristian Brînzea: „Mi-au dat dimineață banii, 3.000 de lei.  Fără bon, fără chitanță, fără niciun alt document” # Mai mulți jucători la Atu Casino din Pitești s-au plâns ANPC-ului și Poliției pentru abuz și instigare la fapte penale

# Arhiepiscopia înfruntă Patriarhia # „În facultate se intră cu binecuvântarea episcopului local, nu a patriarhului!”, spune în replică ÎPS Calinic
Începând cu anul universitar 2011-2012, la Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Pitești nu a mai fost posibilă organizarea unui examen de admitere la specializarea Teologie Pastorală. Și asta deoarece acest program de studii universitare de licență este în lichidare, ca urmare a Hotărârii Sfântului Sinod nr. 45/2011, care a stabilit ca „începând cu anul universitar 2011-2012, Facultatea de Teologie Ortodoxă din Pitești să nu mai școlarizeze studenți la specializarea Teologie Pastorală  și, prin urmare, să nu mai organizeze concurs de admitere pentru această specializare”.

# Colegiul Pedagogic Câmpulung are sisteme moderne de detectare a focului și alarmare, dar autorizația de securitate la incendiu lipsește

# Patronul de la „Ciobănașu” a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare pentru complicitate la trafic de influență în dosarul de corupție al avocatului Aurică Cocaină
De la „Meciul lui Dobrin”, eveniment de excepţie în cadrul Zilelor Municipiului Câmpulung, a lipsit una dintre persoanele cu influenţă atât în organizarea partidei cu vedete, cât şi în viaţa „Prinţului din Trivale”. Chiar în dimineaţa zilei de vineri, 21 iulie, ziua cu meciul, acea persoană a fost preluată de poliţişti şi dusă la Penitenciarul Colibaşi, având de ispăşit o pedeapsă de doi ani de închisoare. Este vorba de cunoscutul om de afaceri muscelean Constantin „Ţil” Popescu, patronul restaurantului Ciobănașul din Câmpulung Muscel.

# Scandal între sindicaliştii COMDATA Service şi asociaţii italieni
Sindicaliștii unuia dintre cei mai mari angajatori din Pitești, COMDATA Service srl,  firmă cu asociaţi italieni care prestează servicii pentru TELECOM Italia, speră să-și rezolve în instanță problemele cu patronii: salarii mici, sâmbete lucrate și remunerate derizoriu, condiții de muncă proaste, tensiuni.

# Documente explozive! Negru pe alb cum s-a furat din domeniul public stadionul pe care a debutat Dobrin # Asociația sportivă a sindicatelor din Regotrans, A.S. „Edilul”, și-a trecut în proprietate Stadionul  Ștrand cu șase luni înainte de expirarea contractului de închiriere!

# Ana Maria Pătru, trimisă în judecată pentru trafic de influență și spălare de bani, o apropiată a fostului președinte Traian Băsescu și a Elenei Udrea, este nașa de cununie a  deputatului social-democrat Mircea Drăghici
Trimisă în judecată în decembrie 2016 de către procurorii DNA pentru trei infracțiuni de trafic de influență și două infracțiuni de spălarea banilor, Ana Maria Pătru, fosta președintă a Autorității Electorale Permanente, este din septembrie 2013 nașa de cununie a deputatului Mircea Drăghici și a soției sale Georgiana.

Pagina 1 din 150