Miercuri, 02 Mai 2018 18:19

Adrian Georgescu de la Radio România Cultural a lansat o nouă carte la Piteşti

Scris de A.C.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Centrul Cultural Pitești și Fundația Culturală Liviu Rebreanu au organizat, pe 26 aprilie, lansarea volumului de proză „Viața mea de după moarte - un jurnal de pocăință”, de Adrian Georgescu. Originar din București, Adrian Georgescu este absolvent al Facultății de Filologie din cadrul Universității București, romancier și redactor de programe muzicale la Radio România Cultural. Evenimentul editorial a fost coordonat de poeta Allora Albulescu, președintele Fundației Culturale Liviu Rebreanu. și s-a desfășurat în Sala Ars Nova din cadrul Centrului Cultural Pitești.
Adrian Georgescu a absolvit Facultatea de Filologie din cadrul Universității din București și a debutat cu volumul de proză  „Rebutarea Omenirii”.
A publicat următoarele volume de factură religioasă: „Sosirea spre Dumnezeu” (2011), „Descensio” (2012), „Chilii” (2012), „Anastasis” (2013), „Rugăciunile” (2013), „Dulcea sărutare” (2014), „Monahul lăuntric” (2015), „Iisuse, lauda bătrâneților mele” (2016), „Tabor” (lansată la Pitești în octombrie 2016) și este redactor la Radio România Cultural.

Citit 429 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.