Articole filtrate după dată: Luni, 08 Mai 2017

Patrule româno-sârbe pentru supravegherea frontierei de stat comune

Echipe mixte româno-sârbe formate din polițiști de frontieră vor patrula la granița comună dintre România și Serbia în scopul prevenirii și combaterii migrației ilegale și infracționalității transfrontaliere, potrivit Protocolului adoptat la 5 mai prin hotărâre de guvern. Protocolul între Ministerul Afacerilor Interne din România și Ministerul Afacerilor Interne din Republica Serbia privind constituirea și activitățile patrulelor comune româno-sârbe de-a lungul frontierei de stat comune a fost semnat la 10 noiembrie 2016, la Timișoara.

Citeşte mai departe ...

Mandate puse în executare de poliţiştii argeșeni

În ziua de 6 mai a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoare emise de Judecătoria Topoloveni privind pe B.G., de 45 de ani şi pe C.M., de 48 de ani, ambii din comuna Teiu, judeţul Arges, condamnaţi la 3 ani şi 6 luni, respectiv 3 ani şi 3 luni de închisoare pentru săvârşirea infracțiunilor de furt calificat şi şantaj, respectiv favorizarea infractorului. Bărbaţii au fost încarceraţi în Penitenciarul Mioveni.

Citeşte mai departe ...

Bărbat de 70 de ani aflat în stop cardio-respirator în comuna Bradu

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al Judeţului Argeş s-au deplasat în localitățile Câmpulung, Albeștii de Argeș, Cepari, Căldăraru, Călinești, Bălilești și Rociu pentru a susţine activităţi de informare preventivă și recunoașteri în teren la unități de învățământ și diferite obiective.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Sections

Shows

Local News

Tools

About Us

Follow Us