Articole filtrate după dată: Luni, 08 Mai 2017

Euro a coborât de la cel mai înalt nivel atins în ultimele şase luni faţă de dolar, în contextul în care temerile legate de victoria lui Macron în scrutinul prezidenţial francez au fost înlocuite de posibilitatea menţinerii actualului program monetar al Băncii Centrale Europene, potrivit Bloomberg.

Publicat în Actualitate

Echipe mixte româno-sârbe formate din polițiști de frontieră vor patrula la granița comună dintre România și Serbia în scopul prevenirii și combaterii migrației ilegale și infracționalității transfrontaliere, potrivit Protocolului adoptat la 5 mai prin hotărâre de guvern. Protocolul între Ministerul Afacerilor Interne din România și Ministerul Afacerilor Interne din Republica Serbia privind constituirea și activitățile patrulelor comune româno-sârbe de-a lungul frontierei de stat comune a fost semnat la 10 noiembrie 2016, la Timișoara.

Publicat în Actualitate

Favoritul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Franța, Emmanuel Macron, a obţinut peste 66% din voturile valabile la alegerile prezidenţiale desfăşurate duminică în Franţa, potrivit Ministerului de Interne de la Paris.

Publicat în Actualitate

În data de 7 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au depistat pe D.C. Bălileşti, pe B.I., de 24 de ani, din comuna Bălilești, care conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere.

Publicat în Actualitate

Marți, 9 mai 2017, ora 13.00, Muzeul Judeţean Argeş organizează Simpozionul dedicat zilei de 9 mai, zi cu triplă semnificaţie, ce va avea loc în Amfiteatrul instituţiei menţionate, (corpul C, intrarea din bulevardul Eroilor).

Publicat în Actualitate

Filarmonica Piteşti organizează duminică, 14 mai 2017, de la ora 19.00, la sediul său de la Centrul Multifuncțional, un excepțional concert cameral susținut de Alexandru Tomescu (vioara Stradivarius- Elder- Voicu), Sânziana Mircea (pian) și Omar Massa (bandoneon), în cadrul Turneului Internațional „Stradivarius-Anotimpurile - 10 ani”.

Publicat în Actualitate

În ziua de 6 mai a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoare emise de Judecătoria Topoloveni privind pe B.G., de 45 de ani şi pe C.M., de 48 de ani, ambii din comuna Teiu, judeţul Arges, condamnaţi la 3 ani şi 6 luni, respectiv 3 ani şi 3 luni de închisoare pentru săvârşirea infracțiunilor de furt calificat şi şantaj, respectiv favorizarea infractorului. Bărbaţii au fost încarceraţi în Penitenciarul Mioveni.

Publicat în Actualitate

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al Judeţului Argeş s-au deplasat în localitățile Câmpulung, Albeștii de Argeș, Cepari, Căldăraru, Călinești, Bălilești și Rociu pentru a susţine activităţi de informare preventivă și recunoașteri în teren la unități de învățământ și diferite obiective.

Publicat în Actualitate

În ziua de 7 mai 2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la un incendiu în comuna Moșoaia.

Publicat în Actualitate