Articole filtrate după dată: Joi, 04 Mai 2017

Fără bani cheltuiți aiurea, fără angajări de nepoți sau de domnișoare extrem de inteligente din punct de vedere fizic. Scriam în vara anului trecut că turismul în Argeș nu e la pământ, ci sub pământ. Și asta în condițiile în care deși Argeșul este binecuvântat cu peisaje și obiective de excepție, promovarea turistică, profesionist făcută și care ar putea atrage zeci de mii de oaspeți străini și milioane de euro anual, este aproape zero.

Publicat în Opinii

# Exclusiv. Dezvăluiri din dosarul ofiţerului DIPI care a rănit trei oameni anul trecut # Acuzat de tentativă la omor calificat, uz de armă fără drept, distrugere prin incendiere, loviri și alte violențe, Alin Marian Marin spune că nu a fost premeditare în faptele sale și acuză că din dosar lipsesc probe importante și că reconstituirea a fost făcută superficial.

Publicat în Dezvaluiri

Cu o lună de zile înainte de majorările de salarii pentru angajaţii Consiliului Judeţean Argeş, conform Deciziei Curții Constituționale cu nr.794/2016, pe 1 noiembrie 2016, a fost aprobat  Acordul colectiv de muncă al funcţionarilor publici din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Argeş.

Publicat în Administratie

# După ce a ieşit scandal cu proiectele girate de binomul Florin Tecău-dr. Claudia Radu (foto)
După campania Jurnalului de Argeş privind proiectele culturale îndoielnice sau inutile care au absorbit circa 100.000 de euro de la bugetul judeţean, în anii 2014 şi 2015, iată că a fost conceput un nou regulament din care au fost eliminate toate neregulile semnalate de noi.

Publicat în Dezvaluiri

# Delegația din Vaslui care a criticat condițiile din internat cu prilejul olimpiadei naționale de limba engleză a refuzat să participe la festivitatea de premiere
Săptămâna trecută, între 24 - 27 aprilie, în judeţul Argeş s-a desfăşurat faza naţională a olimpiadei de limba engleză, la care au participat 376 de elevi şi 46 de profesori însoţitori din toate judeţele României şi municipiul Bucureşti.

Publicat în Dezvaluiri

# Declară medicul radiolog Horia Trăilă, coordonatorul activităţii de la angiograf
Sute de  proceduri au loc anual în cadrul laboratorului Angiografie de la Spitalul Judeţean Argeş. De doi ani şi jumătate de când există angiograful în Piteşti, doctorii Elvis Boţu şi Cătălin Uşurelu s-au dedicat trup şi suflet pentru buna desfăşurare a activităţii în acest compartiment. De un an de zile li s-a alăturat şi dr. Horia Trăilă, cel care coordonează activitatea, fiind radiolog intervenţionist, iar echipa a devenit completă.

Publicat în Actualitate

# Declară Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş
Adrian Miuţescu a câştigat alegerile pentru şefia Partidului Naţional Liberal care au avut loc sâmbătă, 29 aprilie a.c., la Casa Sindicatelor din Piteşti. Miuţescu şi-a zdrobit practic adversarii, obţinând aproape de trei ori mai multe voturi decât candidatul clasat pe locul secund, respectiv deputatul Dănuţ Bica.

Publicat în Politic

# Sentința a fost dată de Curtea de Apel Pitești. Inițial, în decembrie 2016, Judecătoria Curtea de Argeș îl condamnase pe Alexandru Mercan la trei ani de închisoare cu suspendare

Publicat în Dezvaluiri

Poveste halucinantă cu un poliţist suspectat că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice și acuzat de procurori că a refuzat să-i fie prelevate probe biologice, care a scăpat basma curată la Piteşti, unde s-a judecat apelul formulat împotriva deciziei Tribunalului Vâlcea, instanță care-l  condamnase, anul trecut,  la un an închisoare cu suspendare.

Publicat în Actualitate

Răzvan Cojanu va încerca pe 6 mai să devină al doilea român campion mondial la box, în versiunea WBO, la fel ca Mihai Leu, în 1997. Pugilistul român în vârstă de 30 de ani şi stabilit acum în California (SUA), îl va înfrunta în ring, la Manukau City (Noua Zeelandă), pe neo-zeelandezul Joseph Parker. Acesta trebuia să lupte pentru centură cu Hughie Fury, însă britanicul s-a accidentat. Răzvan Cojanu şi Joseph Parker se cunosc ca luptători, românul fiindu-i acestuia sparring-partner în pregătirea meciului cu Fury.

Publicat în Sport
Pagina 1 din 6