Articole filtrate după dată: Joi, 18 Mai 2017

Supravegherea sănătăţii lucrătorilor

Conform H.G. nr.355 / 2007, modificată şi completată prin H.G. nr.1169 /2011, supravegherea sănătăţii lucrătorilor reprezintă totalitatea serviciilor medicale care asigură prevenirea, depistarea, dispensarizarea bolilor profesionale şi a bolilor legate de profesie, precum şi menţinerea sănătăţii şi a capacităţii de muncă a lucrătorilor.

Citeşte mai departe ...

S-a ales cu traumatism cranio-cerebral după ce a căzut de pe bicicletă

Membrii echipajelor de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al Judeţului Argeş s-au deplasat în localitățile Costești, Căteasca, Câmpulung, Cepari, Curtea de Argeș, Priboieni, Pitești și Stâlpeni pentru a susţine activităţi de informare preventivă și recunoașteri în teren la unități de învățământ și diferite obiective.

Citeşte mai departe ...

Percheziții la Ștefănești

La această oră, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, împreună cu polițiști din cadrul I.P.J. Vâlcea, I.P.J. Gorj, I.P.J. Neamț, IPJ Dâmbovița, I.P.J. Mehedinți, I.P.J. Iași, efectuează 28 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Argeş, Vâlcea, Gorj, Neamț, Iași, Dâmbovița, Mehedinți și a municipiului București la domiciliile unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale bănuite de evaziune fiscală și complicitate la evaziune fiscală.
La data de 18 mai a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Vâlcea, Gorj, Neamț, Dâmbovița, Mehedinți, Iași, efectuează 28 de percheziţii la domiciliile unor persoane şi sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale din judeţele Argeş, Vâlcea, Gorj, Neamț, Iași, Dâmbovița, Mehedinți și a municipiului București.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală și complicitate la evaziune fiscală.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada ianuarie 2014 – august 2015, administratorul unei societăţi comerciale din Ştefăneşti, ar fi evidenţiat în actele contabile achiziții fictive de mărfuri de la societăți comerciale de tip fantomă.

Prejudiciul adus bugetului statului creat prin săvârşirea infracţiunilor este de apoximativ 1.025.000 de lei.

16 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș pentru audieri.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Sections

Shows

Local News

Tools

About Us

Follow Us