Articole filtrate după dată: Joi, 18 Mai 2017

Pe 21 mai, de Sfinţii Constantin şi Elena, este programată o nouă extragere la bonurilor fiscale, la care vor participa bonurile câstigătoare emise între 1 şi 30 aprilie 2017.

Publicat în Actualitate

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) rambursează, în luna mai, TVA în valoare de 881,20 milioane de lei.

Publicat în Actualitate


O femeie de 78 de ani a ajuns la spital, cu multiple fracturi, după ce a fost lovită din plin de un autoturism chiar pe o trecere de pietoni din comuna argeşeană Mărăcineni.

Publicat în Actualitate

Poliţiştii bucureşteni, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat joi, 16 percheziţii pentru destructurarea unui grup infracţional specializat în trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi instigare la trafic de influenţă.

Publicat în Actualitate

Poliţiştii prahoveni au efectuat, în această dimineaţă, percheziţii la persoane bănuite că ar fi furat din locuinţe şi societăţi comerciale, sume de bani şi bijuterii, prejudiciul ridicându-se la valoarea totală de peste 220.000 de euro.

Publicat în Actualitate

Conform H.G. nr.355 / 2007, modificată şi completată prin H.G. nr.1169 /2011, supravegherea sănătăţii lucrătorilor reprezintă totalitatea serviciilor medicale care asigură prevenirea, depistarea, dispensarizarea bolilor profesionale şi a bolilor legate de profesie, precum şi menţinerea sănătăţii şi a capacităţii de muncă a lucrătorilor.

Publicat în Actualitate

Membrii echipajelor de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al Judeţului Argeş s-au deplasat în localitățile Costești, Căteasca, Câmpulung, Cepari, Curtea de Argeș, Priboieni, Pitești și Stâlpeni pentru a susţine activităţi de informare preventivă și recunoașteri în teren la unități de învățământ și diferite obiective.

Publicat în Actualitate

Concursul judeţean de matematică „Ion Cojocaru”, ajuns la cea de-a X-a ediţie, se va desfăşura la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu" Mioveni.

Publicat în Actualitate

Şase persoane au fost reţinute în urma unor percheziţii efectuate de poliţiştii din Călăraşi, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în proxenetism şi trafic de minori.

Publicat în Actualitate
Joi, 18 Mai 2017 10:27

Percheziții la Ștefănești

La această oră, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, împreună cu polițiști din cadrul I.P.J. Vâlcea, I.P.J. Gorj, I.P.J. Neamț, IPJ Dâmbovița, I.P.J. Mehedinți, I.P.J. Iași, efectuează 28 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Argeş, Vâlcea, Gorj, Neamț, Iași, Dâmbovița, Mehedinți și a municipiului București la domiciliile unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale bănuite de evaziune fiscală și complicitate la evaziune fiscală.
La data de 18 mai a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Vâlcea, Gorj, Neamț, Dâmbovița, Mehedinți, Iași, efectuează 28 de percheziţii la domiciliile unor persoane şi sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale din judeţele Argeş, Vâlcea, Gorj, Neamț, Iași, Dâmbovița, Mehedinți și a municipiului București.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală și complicitate la evaziune fiscală.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada ianuarie 2014 – august 2015, administratorul unei societăţi comerciale din Ştefăneşti, ar fi evidenţiat în actele contabile achiziții fictive de mărfuri de la societăți comerciale de tip fantomă.

Prejudiciul adus bugetului statului creat prin săvârşirea infracţiunilor este de apoximativ 1.025.000 de lei.

16 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș pentru audieri.

Publicat în Actualitate
Pagina 1 din 2