×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 576
Articole filtrate după dată: Vineri, 12 Mai 2017

În acest week-end, pagina oficială a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală va fi nefuncţională.

Publicat în Actualitate


În acest sfârșit de săptămână vom avea parte de averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi, pe arii restrânse, căderi de grindină. Atenționarea meteorologică cu privire la aceste fenomene e valabilă de sâmbătă dimineaţă, până duminică seara.

Potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în intervalul sâmbătă 13 mai, ora 10:00 — duminică, 14 mai, ora 21:00, în cea mai mare parte a ţării vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi pe arii restrânse căderi de grindină. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente şi pe arii mai extinse, pe parcursul zilei de sâmbătă (13 mai) şi în noaptea de sâmbătă spre duminică (13/14 mai).

Pe intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă care vor depăşi local 15 — 20 l/mp şi izolat 40 — 50 l/mp. Foto: Radio Vacanta

Publicat în Actualitate

Paun Marian, autopsier în cadrul Serviciului de Medicină Legală Argeș, a fost reinut pe bază ordonanță, pentru 24 de ore, sub acuzația de luare de mită, spălarea banilor și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Publicat în Actualitate

ANAF actualizează conţinutul unor acte administrative fiscale emise de organele fiscale în derularea procedurilor pentru administrarea impozitului pe venit.

Publicat în Actualitate
Vineri, 12 Mai 2017 11:37

Mioveniul, oraș membru al ALDA

În perioada 10-12 mai, la Torun – Polonia a avut loc Adunarea Generală a Asociaţiei Europene pentru Dezvoltare Locală (ALDA), unde Mioveniul a primit certificatul de oraş membru.

În cadrul acestui organism european, Primăria oraşului Mioveni este reprezentată de către şeful Biroului Proiecte Europene, Iulia Iordache. Evenimentul a permis intervenienților din domeniul dezvoltării educației și al conștientizării (Development Education and Awareness Raising) și altor participanți, reprezentați de autorități locale, organizații ale societății civile, fundații, actori instituționali și noninstituționali, activi pe probleme legate de dezvoltarea durabilă, să abordeze problematici legate de eradicarea sărăciei, schimbări climatice. Participanții au mai fost instruiți să facă schimb de bune practici, astfel încât să devină multiplicatori mai puternici pentru cetățeni și alte părți interesate.

Comunitatea Montană Iezer Muscel, condusă de Leonard Soare, este un alt membru activ în cadrul ALDA, sub egida căreia a derulat mai multe proiecte europene împreună cu parteneri din țările comunitare.

Publicat în Actualitate

Joi, 11 mai a.c., în urma activităţilor specifice desfăşurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova, în colaborare cu polițiști din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti, au fost depistați și conduși pentru audieri A.Florin, 23 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș și M.I., de 17 de ani, din comuna Băbana, județul Argeș.

Publicat în Actualitate

Primarul comunei Mălureni, Alexandru-Adrian Cristescu, a fost condamnat într-un dosar de braconaj.

Publicat în Actualitate

Pe 17 mai a.c., Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza o întâlnire cu contribuabilii, principala temă abordată fiind declararea veniturilor de către persoanele fizice.

Publicat în Actualitate

Echipa de fotbal a Primăriei Mioveni va juca astăzi, în deplasare, de la ora 17.00, cel de-al patrulea meci din grupă în Cupa Asociaţiei Oraşelor din România la Minifotbal cu echipa Primăriei Bolintin-Vale.

Publicat în Sport

Polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, au efectuat un control la o societate comercială cu sediul în comuna Vulturești, cu profil de activitate depozitare, prelucrare și comercializare material lemnos.

Publicat în Actualitate