Articole filtrate după dată: Joi, 11 Mai 2017
 
Pompierii de la Mioveni au intervenit astăzi pentru stingerea unui incendiu auto. Este vorba despre Mercedesul Mădălinei Georgescu, una dintre fiicele primarului oraşului Mioveni, Ion Georgescu.
 
Din fericire, nimeni nu a fost rănit, pentru că flăcările au izbucnit în timp ce în autoturism nu se afla nimeni. Cauza incendiului este un scurt-circuit produs la ectroventilatorul de răcire al maşinii.
 
“De la GMV, masina a luat foc. Nu se pune problema că cineva ar fi dat foc intenţionat. Maşina era parcată, probabil oprită de puţin timp şi a făcut scurt-circuit. Colegii mei erau în zonă şi au anunţat pompierii, care au intervenit imediat. Pagubele sunt reduse”, a declarat, pentru Jurnal de Argeş, șeful Poliției Mioveni, comisarul șef Cristian Mihalcea.
 
Publicat în Actualitate

Bogdan-Nicolae Stan, presedintele ANAF, a avut joi, 11 mai a.c., o întâlnire de lucru cu reprezentanţii companiilor producătoare de ţigarete din România.

Publicat în Actualitate

Joi, 11 mai a.c., consilierii judeţeni au aprobat proiectul ce vizează creşterea eficienței energetice a clădirii Spitalului de Recuperare Brădet, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Argeş.

Publicat în Actualitate

În prezența ambasadorului Turciei la București, Excelența Sa, Osman Koray Ertaș, a staffului de conducere precum și a autorităților locale, astăzi, la Complexul Ramada, a avut loc lansarea celei mai mari investiții din Argeș din 2017.

Compania turcească Yildiz Entegre o companie care, în Turcia are peste 100 de ani vechime, va deschide, la finele acestui an, o fabrică de prelucrare a lemnului în comuna Oarja. Investiția, estimată la 150 de milioane euro va integra un număr de 450 de salariați, muncitori, ingineri și alți specialiști însă ținând cont și de industria pe orizontală este de anticipat ca numărul locurilor de muncă astfel create să se ridice la câteva mii. Se vor putea produce astfel aici MDF(fibră de densitate medie) folosite în industria de mobilă, plăci aglomerate din lemn, parchet laminat, uși din MDF și hârtie impregnată, potrivit directorului pe România, Mustafa Korkmaz. Pentru procesul de producție, Yildiz Entegre va achiziționa anual aproximativ 800.000 m.c de lemn de la organele statuluiși de la furnizori privați,în total 18 milioane mc. Fiind un subiect sensibil, patronul, Ismail Hakki Yildiz a subliniat că întreaga activitate se va desfășura în mod transparent și în respect față de comunitate dar și de mediul înconjurător iar peste 7 milioane de euro vor fi investiți în achiziția de tehnologie pentru protecția mediului ambiant. Ambasadorul Turciei la București, Osman Koray Ertaș s-a referit, în speach-ul său la valoarea schimburilor comerciale între România și Turcia, care se dorește a ajunge la 10 miliarde de dolari, din care investițiile de capital turcesc sunt de aproximativ 6 miliarde de dolari, potrivit ambasadorului care a menționat, însă:

„Ne dorim foarte mult ca și investitorii români să facă investiții în Turcia!”.

Publicat în Actualitate

Așa cum stăpânii de sclavi aveau sclavi, primarul avea și el sclavi, însă chiar pe stăpânii de sclavi. Piramida abuzului feudal de putere funcționa impecabil la Berevoești. O recunoaște, într-o declarație dată în fața procurorului de caz, chiar o astfel de persoană condamnată în dosarul de sclavie.

Publicat în Opinii

# Exclusiv. Dezvăluiri din dosarul ce a îngrozit România # Ciprian Onică a declarat procurorilor că a lucrat la construcția vilei edilului Bogdan Proca (foto), unde a prestat muncă în folosul... comunității în schimbul ajutoarelor sociale primite # Onică a mai indicat și numele Silviei Grancea, o altă stăpână de sclavi, care și ea, ca beneficiar de ajutor social, a muncit la vila familiei Proca

Publicat în Dezvaluiri

# „Aria protejată” a rămas aria defrişată # Faptul ne-a fost sesizat printr-un e-mail de Robertin Rusu (foto), un activist de mediu a cărui preocupare constantă a fost și este Pădurea Trivale # De exemplu, rudele directorului Pintea de la Cadastru și-au scos la vânzare două parcele de pădure în zona Zamfirești, de câte 1.424 mp fiecare, pe care cer  70.000 euro

Publicat în Dezvaluiri

Deoarece Primăria Piteşti nu a transmis mai multe documente cerute de Ministerul Mediului, proiectul ce prevede declararea Pădurii Trivale drept arie protejată e în stand-by, după cum reiese dintr-o adresă oficială a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Argeş.

Publicat în Dezvaluiri

# Jale la AJVPS Argeş, la debutul sezonului la căprior # După punerea sub acuzare a directorului executiv Constantin Istrătescu, conducerea AJVPS a trebuit să numească un nou șef  # Alexandru Nicolae a devenit director delegat pentru o perioadă de 6 luni și nu are drept de semnătură

Publicat în Dezvaluiri

# Patronul Flamicom, service-ul unde tânărul muncea peste program: „Nu mă pasionează chestiile astea”
Detalii ale unei realități triste ies la iveală după cumplitul accident rutier petrecut la începutul lunii trecute, la doar câteva sute de metri de service-ul din Vâlcea al SC Flamicom Impex - Pitești, accident în urma căruia un angajat a murit.

Publicat în Dezvaluiri
Pagina 1 din 3