Articole filtrate după dată: Luni, 01 Mai 2017

”Caravana Tinereții” în Pitești de Ziua Națională a Tineretului

Ministerul Tineretului și Sportului, prin Casa de Cultură a Studenților Pitești și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș, Primăria Pitești și Consiliul Local Pitești prin Centrul Cultural Pitești, Inspectoratul Școlar Județean Argeș prin Palatul Copiilor Pitești, Universitatea din Pitești, organizează pe data de 2 Mai, de Ziua Națională a Tineretului, „Caravana Tinereţii”.

Citeşte mai departe ...

Conduceau sub influența băuturilor alcoolice

La data de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni l-au depistat pe S.C., de 50 de ani, din orașul Petrila, judeţul Hunedoara, care conducea un autoturism pe DJ 732 - Stâlpeni, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Citeşte mai departe ...

Bărbat urmărit național, depistat de polițiștii piteșteni

În ziua de 29 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești l-au depistat pe N.A.A., de 28 de ani, din municipiul Pitești, urmărit național, pe numele căruia Judecătoria Sebeș a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, bărbatul fiind condamnat la 3 ani de închisoare pentru sâvărșirea de infracțiuni de furt. Cel în cauză a fost încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Sections

Shows

Local News

Tools

About Us

Follow Us