Articole filtrate după dată: Luni, 01 Mai 2017


Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat duminică un minor de 17 ani, din comuna Mușătești, care conducea un moped neînmatriculat pe D.J – 703I – în localitatea Stroeşti, fără a poseda permis de conducere.

Publicat în Actualitate

Ca o confirmare a faptului că este unul dintre cei mai buni arbitri din futsalul mondial, piteșteanul Bogdan Sorescu a fost desemnat pe locul 4 în lume în 2016. Clasamentul a fost întocmit de către site-ul futsalplanet.com, cel mai important în domeniu.

Publicat în Sport

Un număr de 38 de persoane, dintre care 17 copii, aflate într-o ambarcațiune care risca să se scufunde, au fost salvate de către polițiștii de frontieră români de pe nava maritimă MAI 1102 a Gărzii de Coastă, pe timpul patrulării în apele Mării Egee, informează Agerpres.

Publicat în Actualitate

Ambasada Canadei la Bucureşti a anunţat că de la 1 mai cetăţenii români care au avut în ultimii zece ani viză pentru Canada sau au în prezent viză SUA pot călători în Canada doar completând un formular pentru autorizaţie de călătorie.

Publicat în Actualitate

Peste 40.000 de turişti au petrecut în aceste zile pe litoralul românesc, iar aglomeraţie a fost şi în staţiunile montane, unde sunt înregistraţi 20.000 de turişti. Poliţiştii anunţă că traficul va fi aglomerat în această după-amiază, când oamenii vor reveni spre case, informează Mediafax.

Publicat în Actualitate

Ministerul Tineretului și Sportului, prin Casa de Cultură a Studenților Pitești și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș, Primăria Pitești și Consiliul Local Pitești prin Centrul Cultural Pitești, Inspectoratul Școlar Județean Argeș prin Palatul Copiilor Pitești, Universitatea din Pitești, organizează pe data de 2 Mai, de Ziua Națională a Tineretului, „Caravana Tinereţii”.

Publicat în Actualitate

La data de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni l-au depistat pe S.C., de 50 de ani, din orașul Petrila, judeţul Hunedoara, care conducea un autoturism pe DJ 732 - Stâlpeni, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Publicat în Actualitate

În ziua de 29 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești l-au depistat pe N.A.A., de 28 de ani, din municipiul Pitești, urmărit național, pe numele căruia Judecătoria Sebeș a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, bărbatul fiind condamnat la 3 ani de închisoare pentru sâvărșirea de infracțiuni de furt. Cel în cauză a fost încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

Publicat în Actualitate
Luni, 01 Mai 2017 12:20

În atenția contribuabililor

Referitor la procedura de corectare a erorilor cuprinse în situaţiile financiare anuale şi raportările contabile anuale depuse de operatorii economici şi persoanele juridice fără scop patrimonial.

Publicat în Actualitate

După ce voievodul Țării Românești Basarab I Intemeietorul a reușit unificarea ţării, el a obţinut independenţa faţă de coroana maghiară după faimoasa bătălie de la Posada (1330), în care l-a învins pe regele maghiar Carol Robert de Anjou.

Publicat în Actualitate