Joi, 18 Mai 2017 00:45

Lidia Buble şi Adrian Sînă cântă de Ziua Comunei Bradu

Scris de Isabela Moiceanu

La Bradu, pregătirile pentru sărbătoarea comunei sunt pe ultima sută de metri. Primăria îi invită pe localnici și nu doar pe ei, la un spectacol de zile mari, cu nume grele ale showbiz-ului românesc. Evenimentul va avea loc în ultimul weekend al lunii.

„Pe data de 27 mai, în incinta Bazei Sportive, va fi organizată Ziua Comunei Bradu, ocazie cu care vă invit să petrecem împreună. Pentru a marca acest moment într-un mod deosebit, vom avea alături de noi câţiva dintre cei mai în vogă artişti ai momentului: Lidia Buble, Adrian Sînă (Akcent), Sandra N şi trupa Maxim. Pentru iubitorii de muzică populară, vor cânta brădeanca noastră Claudia Şerbănescu, Claudia Ghiţulescu, Geanina Manea, Olguţa Berbec, Doina Bascovului, Nicu Albu, dar şi alte surprize”,  anunţă primarul Dan Stroe.
Pe scenă vor urca şi micuţele gimnaste din trupa Freedom Lights, alături de copiii de la şcolile din comună, într-un program dedicat Zilei Copilului. Spectacolul va fi prezentat de Cătălin Măruţă şi se va încheia cu un show de  lumini şi lasere.

Citit 1047 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.