Denis Grigorescu

Sâmbătă, 24 februarie, echipa de handbal a CS Dacia Mioveni, pregatită de Carmen Amariei şi Luminiţa Huţupan, a întâlnit acasă echipa CSU Universitatea de Vest Timișoara. Partida din etapa a 15-a din cadrul Seriei B – Divizia A – s-a încheiat cu o victorie spectaculoasă pentru Mioveni, scor 32-24.

Marți, 27 februarie, de la ora 13.00, sub bagheta dirijorului Silviu Deaconescu, Filarmonica Piteşti va susţine primul concert educativ din acest an, spectacolul prezentat fiind „Petrică şi lupul”. Concertul va fi pentru elevii de la Şcoala Gimnazială „Liviu Rebreanu ” din Mioveni. Vor urma concerte educative în cadrul săptămânii Școala Altfel pentru elevii de la școlile „Tudor Mușatescu”, „Mircea Eliade”, „Mihai Eminescu”, „I.L. Caragiale” din Pitești, „George Topârceanu ” și Liceul „Iulia Zamfirescu” (Mioveni), „Alexandru Davila”, „Ion Mihalache” Topoloveni ș.a.m.d.

Roxana Zorzolan, o artistă de 20 de ani născută în satul Şerboieni din județul Argeș, în prezent studentă la Arhitectură, a avut un moment incredibil vineri seara la Românii au Talent. Legată la ochi, Roxana a avut un discurs motivaţional de excepţie şi l-a făcut pe Florin Călinescu să îi dea lacrimile. Impresionați și emoționați, jurații și cei prezenți în sală s-au ridicat în picioare, Roxana primind aplauze frenetice. Le-a mulțumit tutoror cu ochii în lacrimi. După moment, Florin Călinescu a rămas în picioare. "E prima dată când se întâmplă asta. Cred că mai bine tac, și îl las pe Florin", a spus Mihaela Rădulescu. "Ești un artist profund și complex. Ești foarte tânără, ai grijă să nu arzi prea repede. Te rog mult, ai grijă de tine", i-a zis Călinescu.
Întrebată de Mihaela Rădulescu ce scrie pe corpul ei, a răspuns: "este povestea mea, tot ce simt". "Cu moment de genul acesta doar cu puțin noroc te poți întâlni de mai multe ori în viață", a zis Andi Moisescu.
Filmarea cu momentul magic al Roxanei a strâns deja sute de mii de vizualizări pe YouTube.

 

Biroul de informare-recrutare al Centrului Militar Judeţean Argeş a început campania de recrutare a tinerilor, băieţi şi fete, care sunt interesaţi de a urma o şcoală militară, de nivel liceal, postliceal ori de învăţământ universitar militar.
În Argeş, pentru învăţământul postliceal militar de formare a maiştrilor militari, sunt disponibile 296 de locuri la Școala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri Forţe terestre „Basarab” I Piteşti.
Candidaţi eligibili sunt elevii claselor a XII-a şi absolvenţii de liceu cu diplomă de bacalaureat, care au până în vârsta de 28 de ani împliniţi în 2018, termenul limită de depunere a dosarelor fiind 2 mai.
Tot în Argeş, mai sunt disponibile 295 de locuri pentru învăţământul postliceal militar de formare a subofiţerilor, şa Școala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri Forţe Terestre „Basarab” I Piteşti. Și aici se pot înscrie elevii de clasa a XII-a sau cei care au dat mai demult bacalaureatul, limita de vârstă fiind de 35 de ani.
Detalii suplimentare pot fi găsite şi pe site-urile www.mapn.ro.

Pagina 1 din 48