Joi, 11 Ianuarie 2018 13:55

Luminile de Sărbători de la Mioveni, din nou printre cele mai frumoase din ţară

Scris de D.G.

Pentru al doilea an consecutiv, la Mioveni a fost organizat Târgul de Crăciun, eveniment dedicat exclusiv sărbătorilor de iarnă, copiilor și lui Moș Crăciun. Zeci de mii de vizitatori din toată țara au admirat feeria de lumini și culori din centrul orașului, nu puțini fiind aceia care au spus că luminile de Sărbători de la Mioveni sunt printre cele mai frumoase din țară. Mai mult, la Primăria Mioveni au sosit sute de mesaje de felicitare și apreciere pentru modul superb în care a fost decorat centrul orașului.
Odată cu sfârșitul perioadei dedicate sărbătorilor de iarnă, S.Ed.C. Mioveni va începe demontarea instalațiilor, operațiune care se va face etapizat. Operațiunea de dezinstalare a iluminatului festiv a început luni, 8 ianuarie în cartierele orașului și va continua până pe 15 ianuarie, când se va deconecta și platoul din Centrul Civic Mioveni.
„Mulțumesc tuturor celor care ne-au vizitat și ne-au trimis aprecieri, tuturor celor care ne-au trimis sugestii, celor care au participat la evenimentele organizate în această perioadă, precum și celor care s-au implicat în organizare”, spune Ion Georgescu, primarul de la Mioveni.

Citit 104 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.