Vineri, 16 Iunie 2017 18:34

Se asfaltează strada de la Baza Nautică Budeasa

Scris de I.H.B.

În comuna Budeasa au început lucrările de asfaltare a drumului comunal 219, şosea ce duce către baza nautică existentă în localitate. „Asfaltăm DC 219 - Strada Baza Nautică. Asfaltarea acestei străzi se realizează cu sprijinul Consiliului Judeţean Argeş şi suntem aproape gata cu lucrările. Îl asfaltăm pentru că în acest an, în perioada 27-30 iulie,

va avea loc Campionatul Mondial de Kaiac-Canoe pentru juniori şi nu vreau să avem gropi şi să ne facem de râs în toată ţara”, ne-a declarat primarul comunei Budeasa, Nicolae Rachieru.
Autorităţile locale mai au în plan şi reabilitarea Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Budeasa Mare. „Am depus pe Ordonanţa 28 un proiect de reabilitare a Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Budeasa Mare, care prevede schimbarea acoperişului şi anvelopare termică, precum şi o extindere cu o sală de mese pentru servirea mesei calde. Din ce ştiu eu, deja în Argeş există program pilot la un liceu şi urmează să se implementeze în întreaga ţară acest program privind servirea unei mese calde la şcoală. Şi am zis că dacă tot avem posibilitatea să facem acum această sală de mese, să fie făcută, să nu ne trezim cu surprize”, mai spune edilul Nicolae Rachieru.

 

Citit 377 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.