Denis Grigorescu

Bascovul a câștigat azi la Colonesti, în deplasare, cu 1-0 şi a promovat în Liga a III-a, după victoria cu 2-1 din tur, în meciul jucat la Mioveni.
Scorul de 1-0 a fost stabilit la Colonesti încă de la pauză, marcator fiind Roberto Taudor în min. 40. Meciul a fost dominat totalmente de Bascov, deşi arbitrul i-a favorizat pe cei de la Coloneşti în repriza a doua. La final, primarul Stancu din Bascov a fost în vestiarul echipei si i-a felicitat pe jucatori. Aceștia au scandat “Urșii sunt cei mai buni/Urșii sunt cei mai buni” ( asa le spun fanii fotbaliștilor din Bascov) si l-au stropit cu şampanie, din cap pana in picioare, pe primar.
Singurii PSD-işti care s-au deplasat la Colonesti să-l susțină pe colegul lor de la Bascov au fost vicele Consiliului Judeţean-Ion Mînzînă, primarul Ion Georgescu de la Mioveni si Ducele de Albota, Ion Dumitru, care-i si președintele Asociației primarilor de comune din Argeș.

bascov promovare chef

Vineri, 22 iunie, în prezența primarului Ion Georgescu, a consilierilor locali, a deputatului Simona Bucura Oprescu dar și a lui Nicolae Tudose, Secretar de Stat în Ministerul Dezvoltării și director general al societății în perioada 2010 – 2017, a fost inaugurat noul sediu central al Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.
De la începutul lunii iunie, Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni își desfășoară activitatea în noul sediu din strada Carol Davila, nr. 4 (fosta centrală termică de cartier CT3, lângă clădirea Distrigaz Sud - punctul de lucru Mioveni, în zona scolii gimnaziale “Liviu Rebreanu”) o locație ce oferă condiții optime pentru desfășurarea activității curente a societății și pentru servicii moderne oferite clienților.
Fosta centrală termică de cartier CT3 a fost transformată și extinsă pe verticală cu două niveluri. Pentru extinderea pe verticală, structura existentă a parterului, alcătuită din zidărie și cadre prefabricate de beton, a fost consolidată cu elemente metalice de rezistență, iar pentru integrarea construcției în zonă s-au folosit finisaje cu registre bine definite.

servicii edilitare mioveni sediu nou

A început a V-a ediţie a Topoloveni Summer Tour. Startul a fost dat la ora 11.00 de primarul Gheorghiţă Boţârcă. Nu mai puţin de 650 de participanți au fost înscriși la start, peste 50% dintre ei fiind din afara județului.
Pentru al cincilea an consecutiv, orașul Topoloveni este gazda unuia dintre cele mai îndrăgite concursuri de Mountainbike din România. Competiția ,,Topoloveni Summer Tour” adună, an de an, sute de cicliști, amatori și profesioniști din toată țara, într-un eveniment devenit brand al Argeșului.

topoloveni biciclete

Azi-noapte a nins în Făgăraş, la cota 2000. "Un pic de iarnă la peste 2000 de metri... Dor de zăpadă!", a postat Ion Sanduloiu, șeful Salvamont Arges, în această dimineață, pe Facebook. Şeful Salvamont Argeş ne-a precizat că stratul de zăpadă are 3-4 centimetri. Ion Sănduloiu a mai declarat pentru Jurnalul de Argeş că pe carosabil nu este zăpadă, nefiind probleme de trafic.
Transfăgărășanul încă nu este deschis, se va deschide oficial la 1 iulie, așa că turiști în zonă nu sunt.

Pagina 1 din 77