Miercuri, 30 Mai 2018 10:36

Kaufland, amendat și de OPC și de DSV Argeș. Sancțiuni pentru angajatele care aranjau produsele de patiserie cu mătura Recomandat

Scris de

Săptămâna trecută, pe pagina Facebook „Pitesti, orasul meu!” au apărut imagini cu o angajată Kaufland aranjând produsele de patiserie dintr-un cuptor, cu ajutorul unei mături, acompaniată de o colegă. Imaginile au fost filmate într-un magazin din cartierul piteştean Craiovei.
Angajatele din raionul de panificaţie şi patiserie au fost filmate pe ascuns folosind coada unei mături pentru manipularea produselor dintr-un cuptor.
Autoritățile s-au sesizat, iar magazinul Kaufland a fost amendat atât de OPC Argeș, cât și de DSV Argeș. De la OPC Argeș, amenda a fost de 10.000 lei. DSV Argeș a dat două sancțiuni în cuantum de 1.200 lei atât angajatei care aranja produsele cu mătura, cât și colegei ei, după cum ne-a precizat dr. Daniel Lupu, directorul DSV Argeș. Tot directorul DSV Argeș ne-a mai spus că ”cele două angajate aveau instructajul făcut cu privire la manipularea cuptorului de panificație, dar nu au respectat instructajul făcut și au acționat pe propria răspundere”.

Citit 1074 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.