Miercuri, 04 Aprilie 2018 14:07

Încă un scandal la Ștefănești: Vicele acuzat că a folosit angajaţii ADM în gospodăria proprie Recomandat

Scris de


Un nou scandal la Ştefănești, după ce un cetățean al localității a informat edilul șef că vicele Ion Mihalcea a folosit, marți, angajații Administrației Domeniului Public, ca să-și toaleteze copacii din gospodăria proprie.

„Un cetăţean care ar fi trecut pe acolo ar fi văzut şi ar fi informat Primăria, doar verbal, în scris nu avem nimic. Am cerut o anchetă să văd dacă a fost aşa. O să stăm de vorbă cu cei de la ADP . Dacă se confirmă, vă daţi seama că e abuz în serviciu”, a declarat, pentru Jurnal de Argeş, Jenica Dumitru, primarul Orașului Ștefănești.

Viceprimarul Ion Mihalcea neagă acuzațiile și crede că este vorba doar de un complot la adresa sa, în contextul războiului deja celebru dintre cele două tabere din Primăria Ştefăneşti.

„Exclus. Nu există așa ceva. Ce angajați ADP? Eu am fost cu oamenii pe Valea Mare (...), ieri, alaltăiei, de două săptămâni. Eu mi-am tăiat singur arborii, nu cu angajații... Ce, mi-e rușine să muncesc? În timpul liber fac orice”, a declarat, contactat de Jurnal de Argeş, viceprimarul Ion Mihalcea.

Citit 638 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Aprilie 2018 14:24

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.