×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 576
Joi, 11 Ianuarie 2018 13:52

Forţe noi în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş

Scris de A.C.

Luni, 8 ianuarie, 4 absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”, Drăgăşani, s-au prezentat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş pentru prima zi de muncă. Noii subofiţeri îşi vor desfăşura activitatea în structurile de ordine publică, precum şi de pază. Cei 4 subofiţeri, 3 fete şi un băiat, fac parte din prima promoţie a Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” care au urmat 1 an cursurile postliceale, în urma emiterii ordinului ministrului afacerilor interne, doamna Carmen Dan, de reducere a perioadei de studiu de la 2 ani la un an.
Tot luni 8 ianuarie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş s-au prezentat 30 de elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”, Drăgăşani, pentru efectuarea stagiului de practică, stagiu ce se desfăşoară în perioada 08.01-08.05.2018.
Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş a adresat felicitări noilor subofiţeri, dar şi elevilor, şi le-a urat succes în carieră.

Citit 51 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.